Öneri Sıkmayacak hikayeli Güzel oyun önerisi

Rabiotta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
Beyler selam 10 15 gün önce ac odyssey bitirdim sonrası hangi oyuna baksam ilgimi çekmedi güzel temalı oyun önerir misiniz zombi tarzı oyunları sevmiyorum güzel hikayeli oyun oynamam lazım sıkıntıdan patlıyorum

RDR 2 GOW UNCHARTED HOGWARTS LEGACY STAR WARS FALLEN ORDER SEKİRO ELDEN RİNG THE WİTCHER 3 COD SERİSİ FALAN OYNADIM

Detroit
Heavy Rain
Beyond Two Souls

imzamdaki

Beyler selam 10 15 gün önce ac odyssey bitirdim sonrası hangi oyuna baksam ilgimi çekmedi güzel temalı oyun önerir misiniz zombi tarzı oyunları sevmiyorum güzel hikayeli oyun oynamam lazım sıkıntıdan patlıyorum

RDR 2 GOW UNCHARTED HOGWARTS LEGACY STAR WARS FALLEN ORDER SEKİRO ELDEN RİNG THE WİTCHER 3 COD SERİSİ FALAN OYNADIM
Cyberpunk 2077
Half life serisi
portal serisi
AC serisi güzel
Dying Light 1 ve 2
Batman Arkham Knight (önceki oyunlarını hikayesini internetten izle ama)
The Last of US
Detroit

(Aklıma gelirse daha eklerim)

Cyberpunk 2077
Dying Light 2
Mafia 1
Tomb raider
Batman serisi

Çok fazla yeni oyun oynamışsınız eski oyunlara bakmakta iyi olabilir bu konuda Max payne gibi

Cyberpunk 2077
Half life serisi
portal serisi
AC serisi güzel
Dying Light 1 ve 2
Batman Arkham Knight (önceki oyunlarını hikayesini internetten izle ama)
The Last of US
Detroit

(Aklıma gelirse daha eklerim)
hepsini oynadım hocam bi tlou1 oynamadım oda bana hitap etmedi pek zevk alamadım

Beyond Two Souls oynamadım bi bakındım da sarmaz gibi beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam onu oynadım da ilk başlarda bi arena var kılıc dovusu yaptırıyor orayı bi geçemedim alt f4 attım sildim ya
max oyunda bölüm geçme çabam :F:

Cyberpunk 2077
Dying Light 2
Mafia 1
Tomb raider
Batman serisi

Çok fazla yeni oyun oynamışsınız eski oyunlara bakmakta iyi olabilir bu konuda Max payne gibi
evet ya tüm yeni oyunlar bitti neredeyse kalanların hepsi de beni sarmıyacak oyunlar gibi mafia 1 remastered vardı galiba ona bir bakayım 2. oyunu cok güzeldi

evet ya tüm yeni oyunlar bitti neredeyse kalanların hepsi de beni sarmıyacak oyunlar gibi mafia 1 remastered vardı galiba ona bir bakayım 2. oyunu cok güzeldi
1. oyuna bence aşık olacaksın ben çok keyifle oynamıştım tekrar oynanabilirliği bile çok yüksek

Geri