Ritim Ustası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
Daha öncede bu fiyata düşmüş zaten SSD lerde fiyat düşüşleri olacak aceleye gerek yok daha da düşecek alanlara duyurulur
Daha öncede bu fiyata düşmüş zaten SSD lerde fiyat düşüşleri olacak aceleye gerek yok daha da düşecek alanlara duyurulur
Aynı modeli almıştım aynı fiyata çok memnunum ama hız testi bnde böyle çıktı normalmi bu 2.satırdaki değerler düşük çıkıyor size göre birde internette bu modelde mavi pcb gösteriyor ama bnde siyah pcb var b550 gaming edge wifi pcıe 4.0 yerine takılıKullanıyorum hızlar Bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 TB STOK BİTTİ !
2 Tb Hala Mevcut
yani bilemedim neden öyle farklı aldığım gün yapmıştım testi 1 tb lıkAynı modeli almıştım aynı fiyata çok memnunum ama hız testi bnde böyle çıktı normalmi bu 2.satırdaki değerler düşük çıkıyor size göre birde internette bu modelde mavi pcb gösteriyor ama bnde siyah pcb var b550 gaming edge wifi pcıe 4.0 yerine takılı
siyah pcb olması ne güzel bende siyah severim ayrı kaliteli duruyor siyahlar. mavi olunca ucuz mal gibi kalıyor.ama bnde siyah pcb var
Bilen varmı bu test sonucu bnde normalmiyani bilemedim neden öyle farklı aldığım gün yapmıştım testi 1 tb lık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 TB Tekrar Stokta
3asus tuf b450-pro gaming
Arkadaslar bu pcie 3 mu 4 mu oluyor