- Reaksiyon skoru
- 8,480
Desteklemiyorum saygıda duymuyorum
(Allah razı olsun bizim forumda gaypop sever 8 yaşındaki sudeler yok)
(Allah razı olsun bizim forumda gaypop sever 8 yaşındaki sudeler yok)
Hayır, Desteklemiyorum ama saygıda duymuyorum.Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir
Hastalık mı ? ilacı nerde üret o zaman içsin millet.!!!Hayır. Toplumu etkiliyorlar zaten 21.yy da o kadar gündemdekilerki eskiden bu kadar fazla değillerdi saygı duymuyorum bu bir düşünce ve ideoloji değil hastalıktır
Hasta olan tek şey var o da LGBT'li bireylere hasta diyenlerin zihniyeti.Hastalık mı ? ilacı nerde üret o zaman içsin millet.!!!
Eğer onlara hastalıklı demek orta çağ kafalı olmaksa orta çağ kafalıyımArkadaşlar bu insanlar öcü veya vebalı kişiler değil orta çağ kafasından kurtulun, sevmek veya desteklemek zorunda değilsiniz ama aşağılayıcı ithamlar da bulunmak hoş değil.
At gözlüğü hoşunuza gitmiş demek ki sizin adınıza sevindim.Eğer onlara hastalıklı demek orta çağ kafalı olmaksa orta çağ kafalıyım
Boş boş konuş sanane bilader sevmiyorum homofobiğim sizin sevdiğiniz şeyi sevmiyince geri kafalı orta çağ insanı oluyoruzAt gözlüğü hoşunuza gitmiş demek ki sizin adınıza sevindim.
Hemen celallenmeye başladığına göre haksız olduğunu sen de biliyorsun, ne güzel bu durum beni daha çok mutlu eder. Anlamadığın konu bu bir hastalık değil, sevgili ülkem adam akıllı eğitim verilmiş olsaydı bu örümcek ağları ile dolu kafa yapısına sahip olmazdın. Daha fazla yazıp kendini küçültme. Zaten hastalık diyerek bu konuda tartışacak bilgi birikime sahip olmadığını göstermiş oldun.Boş boş konuş sanane bilader sevmiyorum homofobiğim sizin sevdiğiniz şeyi sevmiyince geri kafalı orta çağ insanı oluyoruz
TamamHemen celallenmeye başladığına göre haksız olduğunu sen de biliyorsun, ne güzel bu durum beni daha çok mutlu eder. Anlamadığın konu bu bir hastalık değil, sevgili ülkem adam akıllı eğitim verilmiş olsaydı bu örümcek ağları ile dolu kafa yapısına sahip olmazdın. Daha fazla yazıp kendini küçültme. Zaten hastalık diyerek bu konuda tartışacak bilgi birikime sahip olmadığını göstermiş oldun.