Ben onlardan rahatsız olduğum için dışlanabiliyorsam, linçlenebiliyorsam kimse özgürlükten bahsetmesin. Bireysel cinsiyet özgürlüğüne karşı değilim ama topluluk oluşturduklarında azıtmaya başladılar. Toplumda sadece LGBTİ+ bireyden biri olduğu için dünya çapında önemli kademelere gelen insanlar oluşmaya başladı. Filmleri hatta idealleri uğruna eski dizilerin yeni sozunlarını propaganda aracı olarak kullanıp mahvetmeye başladıklarında artık dur dedim kendime. Bunlar sevgi istemiyor bunlar vahşet istiyor. Zaten asıl zararı kraldan çok kralcılık yapanlar veriyor. Adamın LGBTİ ile alakası yok ama savunucusu. Ben kimsenin LGBTİ + bireylerden biri olduğu için toplumca zorbalığa maruz kaldığını görmedim. Ayrıca benim sevmiyor oluşum beni ilgilendirir. İstediğimden tiksinirim. Bu da benim özgürlüğüm saygı duyacaksın.
Bir gün lol de varus karakterinin eşcinsel olduğunu öğrendim. Oyunumada tesadüf eseri varus geldi. Tek yazdığım ''arkadaşlar varus gaymiş'' demekti. Dinime mi küfür yemediğim kaldı milli aile değerlerim mi ayak altına alınmadı. Şimdi bu doğrumuydu siz karar verin. Kendilerine özgürlük isterken aslında insanların amaçsızca özgürlüğünü ellerinden almaya çalışıyorlar. Bu aynı siyahlara niga demek gibi bir şey. Kendilerinden olduğunda demelerinde bir sorun yok ama bir beyaz söylediği zaman işler çirkinleşiyor.
Kısaca bu insanları hasta olarak görmüyorum ama normalde görmüyorum. Mümkünse benim hayatımdan uzak dursunlar.
Mesela ben bu yazımda gay veya ibne kelimesini kullandığım için uyarı yersem moderatör arkadaşlar otomatikman LGBTİ karşıtı olmuş oluyor. Çünkü bu birisine kadn yada erkek demekle aynı şey. Ceza yememem gerekiyor. Oysaki toplumumuzda bu kelime hep küfür olarak karşılandı. Ne olacak şimdi gay ve ibne kelimesi normalleşmiş mi oldu? Al sana mis gibi asimilasyon.