Neler Yeni

Silindi

José Mourinho

80+ Silver
Desteklemiyorum saygıda duymuyorum
(Allah razı olsun bizim forumda gaypop sever 8 yaşındaki sudeler yok)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir
Hayır, Desteklemiyorum ama saygıda duymuyorum.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Hayır. Toplumu etkiliyorlar zaten 21.yy da o kadar gündemdekilerki eskiden bu kadar fazla değillerdi saygı duymuyorum bu bir düşünce ve ideoloji değil hastalıktır

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Yaw bizim bakkal bana bazı şeyleri indirim yapıyor veya beleşe verdiği oluyor bana mı yürüyor acaba ulan şeref amca lgbt ve sen ne alaka gaddar bi insan bu arada öyle indirim felan kolay kolay yapmaz kollamak en iyisi😳😳

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Arkadaşlar bu insanlar öcü veya vebalı kişiler değil orta çağ kafasından kurtulun, sevmek veya desteklemek zorunda değilsiniz ama aşağılayıcı ithamlar da bulunmak hoş değil.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Arkadaşlar bu insanlar öcü veya vebalı kişiler değil orta çağ kafasından kurtulun, sevmek veya desteklemek zorunda değilsiniz ama aşağılayıcı ithamlar da bulunmak hoş değil.
Eğer onlara hastalıklı demek orta çağ kafalı olmaksa orta çağ kafalıyım

mesut3467

80+ Bronze
Ben onlardan rahatsız olduğum için dışlanabiliyorsam, linçlenebiliyorsam kimse özgürlükten bahsetmesin. Bireysel cinsiyet özgürlüğüne karşı değilim ama topluluk oluşturduklarında azıtmaya başladılar. Toplumda sadece LGBTİ+ bireyden biri olduğu için dünya çapında önemli kademelere gelen insanlar oluşmaya başladı. Filmleri hatta idealleri uğruna eski dizilerin yeni sozunlarını propaganda aracı olarak kullanıp mahvetmeye başladıklarında artık dur dedim kendime. Bunlar sevgi istemiyor bunlar vahşet istiyor. Zaten asıl zararı kraldan çok kralcılık yapanlar veriyor. Adamın LGBTİ ile alakası yok ama savunucusu. Ben kimsenin LGBTİ + bireylerden biri olduğu için toplumca zorbalığa maruz kaldığını görmedim. Ayrıca benim sevmiyor oluşum beni ilgilendirir. İstediğimden tiksinirim. Bu da benim özgürlüğüm saygı duyacaksın.

Bir gün lol de varus karakterinin eşcinsel olduğunu öğrendim. Oyunumada tesadüf eseri varus geldi. Tek yazdığım ''arkadaşlar varus gaymiş'' demekti. Dinime mi küfür yemediğim kaldı milli aile değerlerim mi ayak altına alınmadı. Şimdi bu doğrumuydu siz karar verin. Kendilerine özgürlük isterken aslında insanların amaçsızca özgürlüğünü ellerinden almaya çalışıyorlar. Bu aynı siyahlara niga demek gibi bir şey. Kendilerinden olduğunda demelerinde bir sorun yok ama bir beyaz söylediği zaman işler çirkinleşiyor.

Kısaca bu insanları hasta olarak görmüyorum ama normalde görmüyorum. Mümkünse benim hayatımdan uzak dursunlar.

Mesela ben bu yazımda gay veya ibne kelimesini kullandığım için uyarı yersem moderatör arkadaşlar otomatikman LGBTİ karşıtı olmuş oluyor. Çünkü bu birisine kadn yada erkek demekle aynı şey. Ceza yememem gerekiyor. Oysaki toplumumuzda bu kelime hep küfür olarak karşılandı. Ne olacak şimdi gay ve ibne kelimesi normalleşmiş mi oldu? Al sana mis gibi asimilasyon.

Son düzenleme:

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Boş boş konuş sanane bilader sevmiyorum homofobiğim sizin sevdiğiniz şeyi sevmiyince geri kafalı orta çağ insanı oluyoruz
Hemen celallenmeye başladığına göre haksız olduğunu sen de biliyorsun, ne güzel bu durum beni daha çok mutlu eder. Anlamadığın konu bu bir hastalık değil, sevgili ülkem adam akıllı eğitim verilmiş olsaydı bu örümcek ağları ile dolu kafa yapısına sahip olmazdın. Daha fazla yazıp kendini küçültme. Zaten hastalık diyerek bu konuda tartışacak bilgi birikime sahip olmadığını göstermiş oldun.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Hemen celallenmeye başladığına göre haksız olduğunu sen de biliyorsun, ne güzel bu durum beni daha çok mutlu eder. Anlamadığın konu bu bir hastalık değil, sevgili ülkem adam akıllı eğitim verilmiş olsaydı bu örümcek ağları ile dolu kafa yapısına sahip olmazdın. Daha fazla yazıp kendini küçültme. Zaten hastalık diyerek bu konuda tartışacak bilgi birikime sahip olmadığını göstermiş oldun.
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşı 15 16 olan çocuklar bize ders veriyor bir şey anlamadım ben bu mecradan

Top Bottom