Neler Yeni

Silindi

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşı 15 16 olan çocuklar bize ders veriyor bir şey anlamadım ben bu mecradan
15 16 mı ? Hala bilgisizliğiniz bütün özgüveniniz ile devam ediyor ya ona şaşırıyorum. Neyse cahille sohbeti kestim.

mesut3467

80+ Bronze
15 16 mı ? Hala bilgisizliğiniz bütün özgüveniniz ile devam ediyor ya ona şaşırıyorum. Neyse cahille sohbeti kestim.
Mesela sen arkadaşım, bu LGBTİ bireylerden biri misin acaba merakımdan soruyorum? yada ailenden birisi de olabilir en azından yakın bir tanıdığın var mı?

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Mesela sen arkadaşım, bu LGBTİ bireylerden biri misin acaba merakımdan soruyorum?
Bence lgbt li anlamıyorum bundan 100 sene önce kimsenin haberi yoktu bu tarz şeylerden şimdi herkesin ağzında yok özgürlük lgbt falan filan bunlar içi doldurulmuş boş laflar sadece büyük şirketlerin duyar kasıp para kazandığı yeni bir yol

mesut3467

80+ Bronze
Değilim, nötr durumdayım
Peki bu savunuculuk motivasyonuna nasıl sahip olabiliyorsun? Yargılamak değil niyetim cidden sana benzer çokl fazla kişi var. Amaçları LGBTİ yi savunmak ama sorduğumda alakaları olmadığını görüyorum. Nasıl oluyor bu mesela aynı tutumu başka küresel yada bölgesel olaylarda gösteriyor musun merak ediyorum.

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Bence lgbt li anlamıyorum bundan 100 sene önce kimsenin haberi yoktu bu tarz şeylerden şimdi herkesin ağzında yok özgürlük lgbt falan filan bunlar içi doldurulmuş boş laflar sadece büyük şirketlerin duyar kasıp para kazandığı yeni bir yol
Sizin hatanızı söyledim diye lgbtli birey mi oldum şimdi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Biyoloji bilginizin yanında tarih bilginiz de kötüymüş Durum sandığımdan da kötü.

Peki bu savunuculuk motivasyonuna nasıl sahip olabiliyorsun? Yargılamak değil niyetim cidden sana benzer çokl fazla kişi var. Amaçları LGBTİ yi savunmak ama sorduğumda alakaları olmadığını görüyorum. Nasıl oluyor bu mesela aynı tutumu başka küresel yada bölgesel olaylarda gösteriyor musun merak ediyorum.
Benim amacım birilerini savunmak değil fark ettiyseniz arkadaşın yanlışını düzeltmek için çabalıyorum. Yoksa 5 sayfa yazı yazılmış bu arkadaş dışında bilgisiz 'Hastalık' diyerek atıp tutan birisini görmedim.

Sizin hatanızı söyledim diye lgbtli birey mi oldum şimdi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Biyoloji bilginizin yanında tarih bilginizin de kötüymüş Durum sandığımdan da kötü.

Benim amacım birilerini savunmak değil fark ettiyseniz arkadaşın yanlışını düzeltmek için çabalıyorum. Yoksa 5 sayfa yazı yazılmış bu arkadaş dışında bilgisiz 'Hastalık' diyerek atıp tutan birisini görmedim.
çok fazla savunuyorsunuz bende bir düşünmedim değil LGBT limisiniz

Tre-x

80+ Silver
Duruşumuz belli

serkangf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serkan Gürler
LGBT'nin normalleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. LGBT'li bireyler ister doğuştan kazanırlar bu özelliği ister sonradan. Karışma hakkımız yok.
Siz heteroseksüelseniz, onlarda homoseksüel, bu kadar basit ve normal.

Özellikle desteklemiyorum ama her zaman haklının yanında olurum.
Ülkemizde olanlar için saygı duymam beklenilmez. Yürüyüşlerde saçma sapan pankartlar açıyorlar. Her ne kadar kendilerini savunsalar bile toplum içinde yaşıyorlar. Önce topluma göre düşünmek gerek. Hatta polisler kaçın lgbt geliyor diyenleri bile duydum. Bunları dövmek gerek ama düzgünce duran ve toplumu rahatsız etmedikleri sürece kimse başkasının hayatına karışamaz ve saygı gösterilir

Omnissiah

80+ Bronze
100 sene önce değil. 2000 sene önce bile vardı lgbt. Antik romanın bir çok imparatoru gay idi

örnek

yine lesbian kelimesinin kökeni lesbos adasından gelir.

Top Bottom