Neler Yeni

Silindi

Rulep

80+ Gold
crop giyen kız gördüm böyle bir şey demiyorum ama erkek giydiğinde bir kötü oldum bu ne ... dedim çünkü erkeğin giymesi olağın dışı lgbt aynı şekil hastalık yani doğru bulmuyorum gerçi kızla erkeğin sokak ortasında yaptıkları şeyler de doğru değil ama yine gördüğümde tiksinti duymuyorum

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
1.17 - 1.43

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
normal bir insan gibi saygı çerçevesinde davranış sergiledikleri sürece sorun yok. bir anda önüme çıkıp twerk atmaya başlayan erkek görürsem kıçına yapıştırırım tekmeyi.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
100 sene önce değil. 2000 sene önce bile vardı lgbt. Antik romanın bir çok imparatoru gay idi

örnek

yine lesbian kelimesinin kökeni lesbos adasından gelir.
Zaten bunları biliyorum ben Türkiye'deki toplumda bu kadar etkin olmadıklarını söyledim 100 sene önce yoksa zaten her zaman vardı bunu inkar edemeyiz ama bu kadar göz önünde değil

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İnsanların Geceleyin hangi cinsiyetle yaramazlık yaptığından bizene. Bu yüzden bence kimsenin gram umrunda olmaması gerek.

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Eskiden mavi ve pembe cüzdanlar vardı, şimdiki renk bile yok. Bize kadın erkek eşitliği diye tutdurdular ses çıkarmadığımız için daha ileri gidip cinsiyetsizlik kavramı çıktı, sustukça level atlıyorlar . Karşıyım saygıda duymuyor

Bura.K

80+ Silver
Ucu Bana dokunmadığı sürece umurumda değil. Isteyen istediği ile birlikte olabilir ama çıkıp hiçbir sebep, darlama olmamasına rağmen protesto etmek amaciyla sokağa çıkıp milleti rahatsız ederlerse o zaman desteklemem. Ama kimseye rahatsızlık vermeyip kendi aralarında takılıyorsalar kimsenin karışma hakkı yok. Bu "sigara yasaklansın" demekle aynı şey.

CemSultan01

80+ Bronze
Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
Ya bilmiyorum ben nedense bir garip bakıyorum lgbt bireylerine

Besim Tibuk

80+ Gold
Destek ya da köstek olmuyorum. Kişilerin kendi tercihi beni ilgilendirmez.
LGBT normalleştirilmeli.
Her reklam panosunda, oyunlarda, dizi filmlerde abartılı derecede kullanılarak gözümüze sokulmamalı ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,050,464
Üyeler
166,758
Son üye
alper3
Top Bottom