Silindi

crop giyen kız gördüm böyle bir şey demiyorum ama erkek giydiğinde bir kötü oldum bu ne ... dedim çünkü erkeğin giymesi olağın dışı lgbt aynı şekil hastalık yani doğru bulmuyorum gerçi kızla erkeğin sokak ortasında yaptıkları şeyler de doğru değil ama yine gördüğümde tiksinti duymuyorum

1.17 - 1.43

normal bir insan gibi saygı çerçevesinde davranış sergiledikleri sürece sorun yok. bir anda önüme çıkıp twerk atmaya başlayan erkek görürsem kıçına yapıştırırım tekmeyi.

100 sene önce değil. 2000 sene önce bile vardı lgbt. Antik romanın bir çok imparatoru gay idi

örnek

yine lesbian kelimesinin kökeni lesbos adasından gelir.
Zaten bunları biliyorum ben Türkiye'deki toplumda bu kadar etkin olmadıklarını söyledim 100 sene önce yoksa zaten her zaman vardı bunu inkar edemeyiz ama bu kadar göz önünde değil

İnsanların Geceleyin hangi cinsiyetle yaramazlık yaptığından bizene. Bu yüzden bence kimsenin gram umrunda olmaması gerek.

Eskiden mavi ve pembe cüzdanlar vardı, şimdiki renk bile yok. Bize kadın erkek eşitliği diye tutdurdular ses çıkarmadığımız için daha ileri gidip cinsiyetsizlik kavramı çıktı, sustukça level atlıyorlar . Karşıyım saygıda duymuyor

Ucu Bana dokunmadığı sürece umurumda değil. Isteyen istediği ile birlikte olabilir ama çıkıp hiçbir sebep, darlama olmamasına rağmen protesto etmek amaciyla sokağa çıkıp milleti rahatsız ederlerse o zaman desteklemem. Ama kimseye rahatsızlık vermeyip kendi aralarında takılıyorsalar kimsenin karışma hakkı yok. Bu "sigara yasaklansın" demekle aynı şey.

Hayır insanların dini ve kendi kültürlerini bitirmek için oluşturulmuş büyük para babalarının disney blacrock ve onun gibilerinin para kazandığı sistemdir.
Ya bilmiyorum ben nedense bir garip bakıyorum lgbt bireylerine

Destek ya da köstek olmuyorum. Kişilerin kendi tercihi beni ilgilendirmez.
LGBT normalleştirilmeli.
Her reklam panosunda, oyunlarda, dizi filmlerde abartılı derecede kullanılarak gözümüze sokulmamalı ama.

Geri