silinsin!

Merhaba,
Milleni'e Fiyat güncellemesi gelmiş aynı zamanda 150TL altında internet kalması cok zor diye zamanında bahsetmiştim şuanda 200tl altında internet zor kalır gibi. duyuru olsun diye açtım konuyu. Birde sanırım router ücret fiyatlarıda güncellenmiş.
Kaynak Bilgilendirmesi.
Detaylı bilgi firmadan alabilirsiniz: İletişim
100Mbps 300TL müthiş.

Olur bence. 250 de çok bile tuttu onlar zam vakitleri gelmiştir 😀
Bu ay sonu veya yıl sonu gibi gelebilme durumu var.
Tbt,fixnet gibi operatorler gine iyi az farkla zam yapmış. Zaten netspeed,turknet,milleni sonlara kalır ve gine en pahalı operatorlerden 3 firma kalır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100Mbps 300TL müthiş.
Router ücretini dahil etmen lazım birde fiberde

Taahhütlü alın daha uyguna geliyor.

Dün Türk Telekom gittim Mobil hat kapattırmak için ev internet fiyatlarını sorayım dedim 400 TL dedi tahüttlü fiyat

Aklı olan insan gidip altyapısı varsa Türktelekom ve ya taahüt'lü bir iss geçer.
50₺ 100₺ zamlı fiyatına bakmayın yapıştırın geçin 24 ay.

Dün Türk Telekom gittim Mobil hat kapattırmak için ev internet fiyatlarını sorayım dedim 400 TL dedi tahüttlü fiyat
Şuan 400tl ama 5 ay sonra diğer firmalar 450 500tl olurken sen 1 seen sonra gene türktelekom 400₺ kullanıcaksın.

Aklı olan insan gidip altyapısı varsa Türktelekom ve ya taahüt'lü bir iss geçer.
50₺ 100₺ zamlı fiyatına bakmayın yapıştırın geçin 24 ay.

Şuan 400tl ama 5 ay sonra diğer firmalar 450 500tl olurken sen 1 seen sonra gene türktelekom 400₺ kullanıcaksın.
TT upload tan kaybediyor 50mbit nedir

TT upload tan kaybediyor 50mbit nedir
10 senedir 5mb kullanıyorum. Yayıncıların %90 5-7 arası kullanıyor br sorun sıkıntı olmadı sen ne kaybettin. Ve ya şöyle sorayım. 10mb upload neyine yetmedi bu zamanı kadar.
Bak az olduğuu biliyorum sadece 10 yılda ve ya 15 yılda ne yapamadın bu zamana kadar öyleydi zaten.

10 senedir 5mb kullanıyorum. Yayıncıların %90 5-7 arası kullanıyor br sorun sıkıntı olmadı sen ne kaybettin. Ve ya şöyle sorayım. 10mb upload neyine yetmedi bu zamanı kadar.
Bak az olduğuu biliyorum sadece 10 yılda ve ya 15 yılda ne yapamadın bu zamana kadar öyleydi zaten.
Sen tek kişi kullanıyorsun heralde, bende 20 cihaz bağlı, csgo dayken gece birinin whatshabı yedekleme yapınca pingler uçuşuyor. Hem youtube a keyfi video atmak istesem neden 5dk bekleyeceğime 2 saat bekleyeyim ? Bunuda savunmazsın, Bende tt kullanıyorum 100mbit 8mbit upload veriyor, Bana yetmiyor. Hem pahalı diğerlerine göre güzel yanı sorunsuz hem de fiberinin uploadı çok düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,353
Üyeler
185,259
Son üye
maxxxellass
Geri