Neler Yeni

Silverstone Pf240 Argb 240Mm Alıyorum?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Bu fiyata daha iyi önerisi olan varmı? Yoksa yarım saat sonra almayı düşünüyorum.

hocam bizzat 1.5 yıl kullandım. ve çok sesli bir model. evet çok güçlü çok sağlam ancak o kadar sesli ki her akşam başım ağrıyor. tabi bendekinin pompası ağrızalıymış o sebeple iyi soğutamadığı için fanlar devir arttırıyor ses yükseliyor ama sonuç olarak hem pompa tiz sesi hem fanlar çok güçlü çok sesli.

siz sıvı soğutmayı performans için alıyorsanız alın düşünmeyin ama sessizlikte benim için önemli diyorsanız sakın yaklaşmayın. ben elimden çıkarmak için ne hallere girdim o kadar başım ağrıdıki sesten size anlatamam. bunun farkında olmanız için tecrübemi size aktarıyorum. ürün hakkında olumsuz bir görünüş vermiyorum.

Tekrar belirtiyorum ürün çokgüçlü ve bir sıvı soğutmada olabilecek ve en ucuza alabileceğiniz en güçlü fanlar mevcut ancak üründeki fanlar çok sesli turbojet uçak fanlarından farkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata daha iyi önerisi olan varmı? Yoksa yarım saat sonra almayı düşünüyorum.

fiyatına göre performansı çok iyi başka bir model öneremem ama ben PF240 elden çıkardım ve ARCTIC Liquid Freezer 2 240 ARGB aldım çok sessiz çok pratik ve iyide soğutuyor.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
pf360 kullanıyorum memnunum yalnız son parti PF üretimlerinde sıkıntı olabilir çok fazla iadeye gönderen veya değişime gönderen insanlar var QC bakımından pek iyi bir ürün değil yoksa performansı ve dahili gelen fanları çok iyi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bizzat 1.5 yıl kullandım. ve çok sesli bir model. evet çok güçlü çok sağlam ancak o kadar sesli ki her akşam başım ağrıyor. tabi bendekinin pompası ağrızalıymış o sebeple iyi soğutamadığı için fanlar devir arttırıyor ses yükseliyor ama sonuç olarak hem pompa tiz sesi hem fanlar çok güçlü çok sesli.

siz sıvı soğutmayı performans için alıyorsanız alın düşünmeyin ama sessizlikte benim için önemli diyorsanız sakın yaklaşmayın. ben elimden çıkarmak için ne hallere girdim o kadar başım ağrıdıki sesten size anlatamam. bunun farkında olmanız için tecrübemi size aktarıyorum. ürün hakkında olumsuz bir görünüş vermiyorum.

Tekrar belirtiyorum ürün çokgüçlü ve bir sıvı soğutmada olabilecek ve en ucuza alabileceğiniz en güçlü fanlar mevcut ancak üründeki fanlar çok sesli turbojet uçak fanlarından farkı yok.

fiyatına göre performansı çok iyi başka bir model öneremem ama ben PF240 elden çıkardım ve ARCTİC LF2 240 ARGB aldım çok sessiz çok pratik ve iyide soğutuyor.
4-5 gün denerim. Eğer memnun kalmazsam iade ederim diye düşünüyorum? sonuçta satan yer amazon.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
4-5 gün denerim. Eğer memnun kalmazsam iade ederim diye düşünüyorum? sonuçta satan yer amazon.
alınabilir çok takip edip fiyatı artınca alamamıştım ben ürünü tam olarak performans ürünü

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

fiyatına göre performansı çok iyi başka bir model öneremem ama ben PF240 elden çıkardım ve ARCTIC Liquid Freezer 2 240 ARGB aldım çok sessiz çok pratik ve iyide soğutuyor.
Artic bütemi aşıyor maalesef.
pf360 kullanıyorum memnunum yalnız son parti PF üretimlerinde sıkıntı olabilir çok fazla iadeye gönderen veya değişime gönderen insanlar var QC bakımından pek iyi bir ürün değil yoksa performansı ve dahili gelen fanları çok iyi.
İadesi kolay olsun diye 60 fazla verip amazondan alıyorum :D
alınabilir çok takip edip fiyatı artınca alamamıştım ben ürünü tam olarak performans ürünü
Alalım belki şansımıza sorunsuz ürün gelir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Artic bütemi aşıyor maalesef.

İadesi kolay olsun diye 60 fazla verip amazondan alıyorum :D

Alalım belki şansımıza sorunsuz ürün gelir.
Diğer kapalı kutu satan Gittigidiyor satıcısından haber çıkmadı mı ?

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
İadesi kolay olsun diye 60 fazla verip amazondan alıyorum
60 TL hiçbirşey hocam en mantıklısını yapmışsınız. Ben 250 TL fark ile Teknobiyotikten almadım amazonda tr den aldım. bende mesela fan ağrızalı çıktı iade veya değişim vericem 30 gün içerisinde.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Diğer kapalı kutu satan Gittigidiyor satıcısından haber çıkmadı mı ?
Yok dostum, işlemci felan olsa alırdım ondan da. Sıvı soğutma sıkıntılı ürün. 1. elden almak daha mantıklı diye düşündüm.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yok dostum, işlemci felan olsa alırdım ondan da. Sıvı soğutma sıkıntılı ürün. 1. elden almak daha mantıklı diye düşündüm.
Bence teknobiyotik den raijintek orcus al

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bence teknobiyotik den raijintek orcus al
Kimse önermedi onu. Bide silverstone un su sizdirmasi durumunda zarar gören parçaların masrafını karşılama garantisi var.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kimse önermedi onu. Bide silverstone un su sizdirmasi durumunda zarar gören parçaların masrafını karşılama garantisi var.
1645997249291.png

insanların önerisine göre değil verilere göre hareket etmek daha doğru kimse raijintek almadığı için öneri olmaması da normal

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Alıntıyı görüntüle
insanların önerisine göre değil verilere göre hareket etmek daha doğru kimse raijintek almadığı için öneri olmaması da normal
Teknobiyotigi severim ama ilk defa sıvı soğutma alicam. Raijintek alsam bile amazondan almayı düşünüyorum. Aralarında 100 TL fark var.

Top Bottom