Oo sen kudurmaya başlamışsın abicim ya olmaz. Gerçi depremzedelere yardım edip sırf oyunu Akpye verdi diye gebersinlerdi diyenlerin zihniyetindensin senden bişey olmaz abimSuriyeli al sende izle.
çölüne dönme süren uzadı sadece 28 mayıs da çölüne.
Kılıçdaroğlunun, İmamoğlunun PKK tezahüratları altında mitinginden rahatsız olmayan bir terlik çeşidi, Video da ne var anlamadım. 2 eleman arabanın üstüne çıkmış mintanlı olan dansediyor. Ne var bunda? Şanlıurfanın yarısının normal giyimi böyle.Bunu güzel olarak gören varsa Suriyelidir arkadaş banlayın.
Çocuk sen sütünü iç yat hadi bakayım sabah oldu hayal dünyasında yaşamaya devamke...Milliyetçi adam derse verecek misin KK ya oy vermeyeceksin o yüzden sen kendi yolunda devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arap az kaldı 28 Mayısı bekle uzatma.
Türkoğlu Türküm senin gibi idiğü belirsiz değilim çok şükür pkkya hiçbir zaman oy vermedim vermem deSuriyeli tm uzatma 28 Mayısı bekle ve gör.
TM Suriyeli 28 Mayıs da Türkiye de olursan yazarsın.
Ülkem için hayırlısı olsunMilliyetçi adam derse verecek misin KK ya oy vermeyeceksin o yüzden sen kendi yolunda devam et.
Arap az kaldı 28 Mayısı bekle uzatma.
Ülkede mülteciler dans ediyor sin bunu normal buluyorsunuz?Kılıçdaroğlunun, İmamoğlunun PKK tezahüratları altında mitinginden rahatsız olmayan bir terlik çeşidi, Video da ne var anlamadım. 2 eleman arabanın üstüne çıkmış mintanlı olan dansediyor. Ne var bunda? Şanlıurfanın yarısının normal giyimi böyle.