Türkçede de farsça, Fransızca, İngilizce kelimeler var ama o dildeki anlamını korumak gerekmiyor Azerbaycan dilinde sonbahar demekmiş o da. Dil sürekli değişen bir yapıdadır sonuçta.
Seçim gecesi bir mesaj atıyorsun. Türkiyeden atıyorsun ve CB adayısın ama içinde tek kelime Türkçe yok. Yarısı FARSÇA ve kalanı İNGİLİZCE. Ama sen Türk Milliyetçisisin!. Bu çok fena bir mesaj. Bu mesajı Türkiye dışından kimlere atmışsa onlar mesajı gayet net anlamıştır.
Seçim gecesi bir mesaj atıyorsun. Türkiyeden atıyorsun ve CB adayısın ama içinde tek kelime Türkçe yok. Yarısı FARSÇA ve kalanı İNGİLİZCE. Ama sen Türk Milliyetçisisin!. Bu çok fena bir mesaj. Bu mesajı Türkiye dışından kimlere atmışsa onlar mesajı gayet net anlamıştır.
Bidaha oku, anlamamışsın belli. Bu mesajı KK atsa hiç dikkat etmezdim çünkü Adam Fars dan geldiğinide söylüyor, Ermeni olduğuda kimliğinde yazıyor. Yazan Sinan Oğan....
Bidaha oku, anlamamışsın belli. Bu mesajı KK atsa hiç dikkat etmezdim çünkü Adam Fars dan geldiğinide söylüyor, Ermeni olduğuda kimliğinde yazıyor. Yazan Sinan Oğan....
Bu paranoyaklık cidden. Türk Milliyetçisi olunca farsça-ingilizce mesaj atamaz mı? Yoktan var etmeyi istiyorsun fakat hiç popüler kültürü kendi tarafına çekmeyi düşündüğünü söylemiyorsun. Sinan Oğan Rusça da biliyor ve seçim günü rusça mesaj yazsa ''BU ADAM RUSLARA ÇALIŞIYOR!'' mu diyeceksin?
Bende yazacaktım megan lütfen gerigel sen chp ye falan sallardın ne dediğin belliydi bu adamdaki sorunu anlayamadım imla sorunu da yok ama sürekli garip garip şeyler diyor acaba ne içti? (megana şükretcektik)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben gülücüğü küçümsemek için atmıyorum harbi sesli güldüm 5 dakika yok farsça yok ingilizce yok anası ermeni ne anlatıyon a- DFLŞGKDŞLGDFKGDŞFKGL
Bu paranoyaklık cidden. Türk Milliyetçisi olunca farsça-ingilizce mesaj atamaz mı? Yoktan var etmeyi istiyorsun fakat hiç popüler kültürü kendi tarafına çekmeyi düşündüğünü söylemiyorsun. Sinan Oğan Rusça da biliyor ve seçim günü rusça mesaj yazsa ''BU ADAM RUSLARA ÇALIŞIYOR!'' mu diyeceksin?
Vahn minıt vahn inıt rte ingilizlere çalışıyo aga ama yanlış demedim şimdi mültecileri alıyoruz onlar keyifli yaşaması için keşke şaka olsaydı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Carl-S Ama şaka maka garip değil mi fonlanmıyosa ciddi ciddi fikirleri buysa bayaa gülerim yok içinde türkçe kelime yokmuş farslara çalışıyormuş o ironisini şakasını yaptığımız tarzda insanlar forumu bastı resmen. Kullandığı türkçesinde kaç tane arapça farsça fransızcadan geçen kelime vardır biliyor mu acaba Olm sürekli yazasım geliyo ama yok ermenilere çalışıyomuş falan bu ne aa KDFHGKDFHGDKJFGHKDFJG
aa o tweet türklere değilde iranlılara ingilizlere mi büyük sırrı nasıl çözdün knk ben bi vatan hainiyim gavurlarla iş yapıcam bunu seçimde bildiğim bir dilin ''ironisiyle'' tweet atarak mı yaparım yoksa adamlarla gizlice konuşur muyum
Sinan oğan hard miliyetçi ve kk de aşırı temiz değil şimdi dürüst konuşursak. Ama hüdapardan yeniden refahdan 'kp den de yanyana olacak hali yok birde neden bu kadar önemli demişsin erdoğan ile kk arasında 2 buçuk m,lyon oy farkı var ve oğan artı ince oyları 3 milyon yapıyor
aa o tweet türklere değilde iranlılara ingilizlere mi büyük sırrı nasıl çözdün knk ben bi vatan hainiyim gavurlarla iş yapıcam bunu seçimde bildiğim bir dilin ''ironisiyle'' tweet atarak mı yaparım yoksa adamlarla gizlice konuşur muyum
Çok güldüm, soğansız Terlik Demekki o tweeti sen anlamışsın bak. İyi bari en azından Türk olmayanlar anlayabiliyormuş.... Yav nasıl hainsen öyle hainsindir, yok şöyle hainim yok böyle yaparım diyerek bize yorum yaptırma.