Realhas the Great
80+ Gold
Yenişafak birde yandaş medya yaniBunun videosu varmı? Yoksa HDP-CHP mitinginin üzerine yazımı yazdınız?
Yenişafak birde yandaş medya yaniBunun videosu varmı? Yoksa HDP-CHP mitinginin üzerine yazımı yazdınız?
Yandaş Medya ha Bak kardeş Türkiyedeki tüm medya küresel bağlantılıdır. Sağ medya sağı güder, sol medya solu güder. Yoksa sen 100 milyonlarca Dolarlık Gazetelerin ve TV lerin "insanlara doğru haber ulaştırmak" içinmi kurulduğunu zannediyorsun.Yenişafak birde yandaş medya yani
Vicdanım var hocam bundan dolayı benim için ve milletimiz için en ideal adaya verdim.AKP 5 yıl daha kalırsa Türkiye biter oyunuzu kullanın eğer vicdanınız varsa tabi.
Sanane veletAKP kazanırsa ne olacak peki şu anki ülkenin durumunun gidişatı çok mu iyi her gün Araplar içten içe işgal ediyorlar seni ve eminim bundan şikayetçi olan herkes oy kullanacaktır ama siz en kötü tercihi yapmışsınız farkında değilsiniz sadece 4 yıl daha AKP hükümeti kalırsa Türkiye diye bir devlet olmayacak o yüzden bir kişinin oyu bile çok önemli PKK ile CHP'nin ne alakası var adam binlerce açıklama yaptı bu konuda ama sen bilirsin Araplar seni çoktan işgal ettiler bile haberin yok oy kullanıp kullanmamak senin vicdanına kalmış bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana ne senin zoruna ne gitti de karışıyorsun adam yanlış bir şey mi yazmış oy kullanmanın önemini anlatmış ha sen oy kullanmanın önemini bilmeyecek kadar cahilsen kimsenin fikrine de karışma.
Sinan Oğan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekler o yüzden boşa kendince hayallere kapılma aktrol.
Destek verirse oy kullanmam ben akp yi de desteklemiyorum bana akp nin yaptıklarını sunma CHP PKK ve HDP ile mesafe koyacak ya seve seve ya da zorla başka yolu yok ben teröristler ile pazarlık yapmam ilk turda Sinan Ogan ve Zafer partisine verdim ikinci turda kullanmamayı düşünüyorum kandil dağından emir alanlarla işim olmaz milliyetçiliği de bana söyleme ismim den anlaşılır biz milliyetci yerden geldik Atatürk ün izinde milliyetçilik ruhunda bu memleketin ferdi olmaktan gurur duyuyorum önce terör benim kırmızı çizgim bu TERÖRİST ile aynı yerde olamayız bunun hesabını bize sorarlar zafer partisi de zannetmiyorum ki K.K ile anlaşsin onu göreceğizSen milliyetçi falan değilsin kardeşim milliyetçi olsan Sinan Oğanın kararına saygı duyar gider oyunu versisin bana bunlarla gelme o yüzden ayrıca şunlara da ses çıkarsana.
HÜDA PAR dört milletvekili ile meclise girdi.
Gökhan Zan meclise giremedi, Osman Gökçek mecliste
Yeniden Refah Partisi 5 millet vekili meclise girdi.
Araplar ve Hizbullahçılar kadar Türkiye'nin büyük bir tehdidi yok şu an bunu anlamalısın.
eğer sen bu görüntüleri görüp de kuşku duymuyorsan bana milliyetçiyim deme çünkü değilsin.
Bu sözü ilk defa İyi Partili ayrılıkçı milliyetçilere söylemişlerdi galiba. Onları hallettiler, HDP ile aynı torbaya soktular. Şimdi sıra Sinan Oğanda galiba.AKP 5 yıl daha kalırsa Türkiye biter oyunuzu kullanın eğer vicdanınız varsa tabi.
Bak şuan yıkıldı ZavallısınYine ver AKP'yi gönder pes etme oy kullanmama zamanı değil asıl şimdi tam zamanı hırslanmalı herkes 21 yıldır seçim kaybetmeyen iktidar şuan sallanıyor 2. turda yıkılacak oy kullanın bu yüzden bir oy bile çok önemli.
PKK terör örgütüdür diyecek HDP de PKK ya tavır almalı diyecekAnlaşırlarsa artık senin şunu demen lazım kendine oy kullanmayacağım yerine demek ki ben yanlış biliyormuşum bunca zaman CHP HDP ile hiç bir zaman yan yana kol kola değilmiş bizi AKP kandırmış oyuna gelmişiz.
Bu bile yetmeliydi ama anlamıyorsunuz artık karar sizin.
Yanlış bildiğim bişey yok ikinci tur da bakicaz anlaşırlar mı gorucez anlasamazlarsa o zaman da ben sana hatırlatırım bunu CHP PKK ya HDP ye tavır almaz içlerindeki ittifak fetoculer ile dolu nasıl olacakAnlaşırlarsa artık senin şunu demen lazım kendine oy kullanmayacağım yerine demek ki ben yanlış biliyormuşum bunca zaman CHP HDP ile hiç bir zaman yan yana kol kola değilmiş bizi AKP kandırmış oyuna gelmişiz.
Bu bile yetmeliydi ama anlamıyorsunuz artık karar sizin.
ak trol yazma uğraşamam seninle.