Neler Yeni

Sinan oğan taraftarları kime destek verirdiniz?

Kılıçdaroğlu vs Erdoğan

• Oy kullanan toplam üye
    123

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Saygı duyulucak taraf yok hocam sizin kararlarınız geleceğimizi çok büyük derece etkiliyor ben size akp bu hükümette kaldığı senaryoyu söyledim hala miilet itifakına vermicem diyorsanız vicdanınızı sorgulayın.
Onlara ben oy vermem ülkenin kaderini 7 Cumhurbaşkanı yardımcısına mı bırakacağım dünya da bunun örneği yok 6/7 yardımcı mı olur birbirinden ayrı düşüncelere sahip insanlar yönetemez o imzalanan mutabakat da doğru değil seçimden sonra bunu anlarsınız o partiler zamanla bir bir dağılacak

arturo

80+ Silver
Onlara ben oy vermem ülkenin kaderini 7 Cumhurbaşkanı yardımcısına mı bırakacağım dünya da bunun örneği yok 6/7 yardımcı mı olur birbirinden ayrı düşüncelere sahip insanlar yönetemez o imzalanan mutabakat da doğru değil seçimden sonra bunu anlarsınız o partiler zamanla bir bir dağılacak
Peki hocam seçimden sonra kafanızı taşlara vurucaksınız tabii kafanız kalırsa yazmıcam artık saçma sapan uzuyor.

SerhatCC

80+ Bronze
Yine söyledim yine söylüyorum HDP ye PKK yi kim destekliyorsa ona oy vermem benim düşüncem bu saygı duyulmasını beklerim bu gidişle zaten sandığa gitmicem gibi duruyor
Bak Kürşat, böyle siyasi başlıkların altında hep senin saçma sapan fikirlerini görüyorum. Geçen de tecavüzcüye falan idam gelsin yazmıştın sanki adamlara müebbet veriyorlar da yetersiz geliyormuş gibi.

Daha 5 6 ay önce Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ kavga etmişti. Hatırlarsan Ümit Özdağ Bakanlık önüne gitmişti Süleyman Soylu da ona Operasyon Çocuğu demişti (demek istediğini sen anladın).

Şimdi sana Ata-Cumhur İttifakı mantıklı geliyorsa bu koşullarda İki taraftan birinin inanılmaz onursuz olması lazım bunu kabul etmesi için. Ümit Özdağ bu lafları yutup o ittifaka girecek mi göreceğiz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Peki hocam seçimden sonra kafanızı taşlara vurucaksınız tabii kafanız kalırsa yazmıcam artık saçma sapan uzuyor.
Evet bu konuda haklısın bu mesele gereksiz uzar kendimizi yıpratıriz gerek yok bekleyip görelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak Kürşat, böyle siyasi başlıkların altında hep senin saçma sapan fikirlerini görüyorum. Geçen de tecavüzcüye falan idam gelsin yazmıştın sanki adamlara müebbet veriyorlar da yetersiz geliyormuş gibi.

Daha 5 6 ay önce Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ kavga etmişti. Hatırlarsan Ümit Özdağ Bakanlık önüne gitmişti Süleyman Soylu da ona Operasyon Çocuğu demişti (demek istediğini sen anladın).

Şimdi sana Ata-Cumhur İttifakı mantıklı geliyorsa bu koşullarda İki taraftan birinin inanılmaz onursuz olması lazım bunu kabul etmesi için. Ümit Özdağ bu lafları yutup o ittifaka girecek mi göreceğiz.
Kimler neler neler yuttu döksek roman olur siyasette dürüst doğru adam tutulmaz kimse sevmez onu o yüzden adam gibi insanlar başa gelemiyor

İceWolf

80+ Silver
FETÖ cüler DÖNÜŞ BİLETLERİNİ iptal etmişler. Habire twetter de resim atıyorlar :) :) Sinan Oğana çok büyük operasyonlar geliyor. Demedi demeyin.....

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Evet çocuk katilleri ve çocuk tecavüzculeri idam edilsin bunu söylüyorum hiçte gocunmuyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bak şimdi sana fikrini değiştirmeyi çabalamadan bir şey söyleyeyim. Bu seçimin sonucuyla gram ilgilenmiyorum çünkü benim hayatımı pek etkilemiyor. Şu şunu destekliyorsa ben onu desteklemem demenin sadece sana zararı var. İktidarın yapmak istediği şey tam da bu zaten. Senin negatif duygularını besleyerek karşısına geçmeni engellemek geçsen de birlik olmanı sağlamak.

Diğer bir açıdan bakarsan senin Pkklı dediğin adamla ortak problemlerin olabilir.
Hayat pahalılığı, göçmenler, adalet olmaması, eğitim kalitesizliği vs vs. Aynı ülkede benzer sorunları yaşıyorsun. Bu teröristler bu yüzdende oy kullanıyor olabilir diğer her şeyi önemsemeden. Akpnin listesinde hüdapar var ama hdp resmi olarak kimsenin listesinde değil.

Karar senin kararın. İstediğin duygu yada motivasyonla oyunu kullan ama yaptığın hareketin en çok kime yaradığını farket. Saygılarımla
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte problem şu bu insanlar müebbet almıyorlar bile. Adalet sistemi çok kötü ama sen idam gelirse direkt idam edilecekler sanıyorsun
HDP nin söylemeleri yatar belediyecilik zamanında kazdığı hendekler yeter aponun heykelini dikeceğiz demesi yeter özerklik istemeleri yeter PKK nin çocukları dağda tuttukları yeter her sırtını YPG ye PYD ye YPG ye yasliyoruz demesi yeter PKK sizi tükürüğüyle boğar demesi yeter ben bunları kabul etmem savunmam abim Dağlıca da askerlik yaptı yanında arkadaşlari şehit düştü biz bunları unutmayız bu parti meselesi değil bana kimse ama kimse HDP yi PKK yı asla savunmasın onlar bu topraklarda hiçbir zaman olamayacak buna asla müsade etmeyeceğiz bu bayrak tektir bu devlet tek başka devlet yok devlet içinde devlete asla müsade etmeyiz bir heykel dikilecek ise o da başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olur bu da son sözüm olsun .

İceWolf

80+ Silver
Evet çocuk katilleri ve çocuk tecavüzculeri idam edilsin bunu söylüyorum hiçte gocunmuyorum
+1. İdam: terör suçlarına, katliamlara, çocuk tecavüzlerine ve çocuk cinayetlerine kesinlikle geri gelmeli....

Ama LGBT ciler görmesin. Biliyorsundur onlar çocuk tecavüzüde serbest olsun istiyorlar. Dünyadaki adları LGBT-PEZ ama Türkiyede nedense LGBT+ ya çevirmişler. Türkiyede Pedofili, Ensest, Zoofili yi anlatamayız heralde diye düşünüp + olarak yazıyorlar.

İceWolf

80+ Silver
Bu arada CHP li gazeteciler "Terör Örgütünden Tutuklu olanların çıkması için 2. turu kazanmamamız lazım" demeye başlamış. HALKTV yayını.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Mantıklı. HDP CHP nin ortak olduğu bir durumda Sinan Oğan CHP ye yanaşabilirmi, yanaşsada oy verenler KK ya oy verirmi burası muamma. Ama haklısın. Sinan Oğan RTE den 2-3 puan bölerek seçimi 2. tura bıraktırdı.
Bence sinan oğan taraftarı kk'yı destekleyecektir abi zaten rte'den biktiklari için oğan'a vermiyolar mı birdaha mi versinler rte'ye zaten cumhur ittifaki da millet ittifakındada terör dedigimiz partiler var

Top Bottom