Neler Yeni

Sinan oğan taraftarları kime destek verirdiniz?

Kılıçdaroğlu vs Erdoğan

• Oy kullanan toplam üye
    123

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• 20230515_161203.jpg
    20230515_161203.jpg
    162.9 KB · Hit: 25

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizler yüzüne oluyor bu siz bizlere sabır çektiriyorsunuz.
Kılıçdar yüzünden oluyor hepsi diğerlerine suç atmayın sakın

İnce chp nin oyunu bölüyor dendi adam çekildi adaylıktan
yine kazanamadı chp nerede bu %60 oy ? ilk turda hani bitiyordu
ince ak partinin oylarını çalıyordu ordaki taraftarların bir kısmıda oğana verdi şuan 2.tura kaldı
Muhalefet yatsın kalksın oğana dua etsin

Milletvekili seçimleri zaten rezalet

arturo

80+ Silver
Maddeleri okusana sana ters bişey var mı bak sana zahmet iki dk
Off hocam off akp bunların hiçbirini yapmıyor chp ise bir kısmını tercih yapıcaksınız ben artık karışmıyorum bu millete her şey müstehak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıçdar yüzünden oluyor hepsi diğerlerine suç atmayın sakın

İnce chp nin oyunu bölüyor dendi adam çekildi adaylıktan
yine kazanamadı chp nerede bu %60 oy ? ilk turda hani bitiyordu
ince ak partinin oylarını çalıyordu ordaki taraftarların bir kısmıda oğana verdi şuan 2.tura kaldı
Muhalefet yatsın kalksın oğana dua etsin

Milletvekili seçimleri zaten rezalet
KK nefret ediyom zaten kürşat hocam oy kullanmıyacağını belirtmiş ona söylüyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Off hocam off akp bunların hiçbirini yapmıyor chp ise bir kısmını tercih yapıcaksınız ben artık karışmıyorum bu millete her şey müstehak.
CHP de yapmıyor zaten bunların hiçbirini o zaman oy kullanmayız olur biter knka 😄

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sığınmacılar ve cemaatleri katılmıyorum ekram imamoğlu istanbulda cemaatlerin fonları kesmişti Sığınmacıları millet ittifakı zaten arapları göndereckti
Diğer maddeler

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sığınmacılar ve cemaatleri katılmıyorum ekram imamoğlu istanbulda cemaatlerin fonları kesmişti Sığınmacıları millet ittifakı zaten arapları göndereckti
gelecek partisi ve deva var knk
deva özellikle cemaatci meclise söz sahibi ettiler adamları

arturo

80+ Silver
Diğer maddeler
Hocam akp hiçbirini yapmıyor chp birazını yapıyor tercih sizin siz ülkeyi pkk şöyle yapıcak diyorsunuz ya ama anlamadığınız İsrail filistini satın aldı ve sonra işgal etti Allah allah şu an araplar Türkiyeyi satın almıyor Mütakabiliyet yasasınıda chp kaldırdı dimi

Diğer maddeler
ALIYOR

Diğer maddeler
He bu arada zamanında osmanlıda böyle parçalandı ülkeyi başkalarına satarak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam akp hiçbirini yapmıyor chp birazını yapıyor tercih sizin siz ülkeyi pkk şöyle yapıcak diyorsunuz ya ama anlamadığınız İsrail filistini satın aldı ve sonra işgal etti Allah allah şu an araplar Türkiyeyi satın almıyor Mütakabiliyet yasasınıda chp kaldırdı dimi

ALIYOR
Knka hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun ne diyelim pişman olacağımız kararlar vermeme temennisi ile

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam oy kullanmayarak milliyetçiliğe karşı hareket yaptınızı farkında bile değilsiniz. Lütfen gençler için oy kullanın daha da yazmıyorum.
Yine söyledim yine söylüyorum HDP ye PKK yi kim destekliyorsa ona oy vermem benim düşüncem bu saygı duyulmasını beklerim bu gidişle zaten sandığa gitmicem gibi duruyor

arturo

80+ Silver
Yine söyledim yine söylüyorum HDP ye PKK yi kim destekliyorsa ona oy vermem benim düşüncem bu saygı duyulmasını beklerim bu gidişle zaten sandığa gitmicem gibi duruyor
Saygı duyulucak taraf yok hocam sizin kararlarınız geleceğimizi çok büyük derece etkiliyor ben size akp bu hükümette kaldığı senaryoyu söyledim hala miilet itifakına vermicem diyorsanız vicdanınızı sorgulayın.

Top Bottom