Neler Yeni

Sinan oğan taraftarları kime destek verirdiniz?

Kılıçdaroğlu vs Erdoğan

• Oy kullanan toplam üye
    123

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla hocam 25milyon kişi az değil :)
Knka aslında hepimizin ortak beklentisi aynı valla bak ama görüş ayrılıkları oluyor işte

Terörden uzak ve terör örgütlerine taviz vermeyen
Milli manevi değerlerden ödün vermeyen
Halkın alım gücü yüksek refah seviyesi yüksek
Hak yenmeyen Adalet olan
Herkesin düşüncesini özgürce söylediği
Eşit haklar ve şartlar altında yaşayan
Liyakatin olduğu

Bunun gibi pek çok şeyler ama hepsini sunan bir devlet bir muhalefet bir düşünce bir zihniyet ne yazık ki yok ne yapalım şimdi zamanla bu yapılar değişecek işte bugün olmazsa yarın er ya da geç büyük bir Türkiye yi hep birlikte inşa edeceğiz bunlar gelip geçici ama biz ve bizden sonra gelecek çocuklarimiza güvenli bir toplum iyi bir gelecek sunmak zorundayız o yüzden değişim şart ama bunların hepsinin gitmesi lazım yeni siyasi beyinler yeni siyasi ideolojik yapılar inşa etmemiz gerekiyor inşallah hep birlikte bunu başaracağız

arturo

80+ Silver
Knka aslında hepimizin ortak beklentisi aynı valla bak ama görüş ayrılıkları oluyor işte

Terörden uzak ve terör örgütlerine taviz vermeyen
Milli manevi değerlerden ödün vermeyen
Halkın alım gücü yüksek refah seviyesi yüksek
Hak yenmeyen Adalet olan
Herkesin düşüncesini özgürce söylediği
Eşit haklar ve şartlar altında yaşayan
Liyakatin olduğu

Bunun gibi pek çok şeyler ama hepsini sunan bir devlet bir muhalefet bir düşünce bir zihniyet ne yazık ki yok ne yapalım şimdi zamanla bu yapılar değişecek işte bugün olmazsa yarın er ya da geç büyük bir Türkiye yi hep birlikte inşa edeceğiz bunlar gelip geçici ama biz ve bizden sonra gelecek çocuklarimiza güvenli bir toplum iyi bir gelecek sunmak zorundayız o yüzden değişim şart ama bunların hepsinin gitmesi lazım yeni siyasi beyinler yeni siyasi ideolojik yapılar inşa etmemiz gerekiyor inşallah hep birlikte bunu başaracağız
Hocam saydıklarınız arasında muhalefet çoğunu karşılıcaktı. liyakat ve adalet gelicekti. Yabancı kaynaklar rte olduğu sene sonu dolar 36 tl millet ittifakında 15 tl olacağını söyledi daha önce bütün dolar tahminleri tuttu. Ekonomi bakanı bilge yılmaz olucaktı hayatını okumaya adıyan ama siz çıkarlarınız uğraşuna bilge yılmazı nebatiye tercih ettiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam saydıklarınız arasında muhalefet çoğunu karşılıcaktı. liyakat ve adalet gelicekti. Yabancı kaynaklar rte olduğu sene sonu dolar 36 TL millet ittifakında 15 TL olacağını söyledi daha önce bütün dolar tahminleri tuttu. Ekonomi bakanı bilge yılmaz olucaktı hayatını okumaya adıyan ama siz çıkarlarınız uğraşuna bilge yılmazı nebatiye tercih ettiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Nebati gitti knka milletvekili oldu ya 😂 çoğu bakan gitti ama yenileri kim olacak bakacağız kim gelirse gelsin kendi adamlarını sokacak ya işi bilsin bilmesin önemli değil onların gözünde ama gerçekten işi bilenler olacak ise tebrik eder alkışlarım gerçekten işi bilenler gelsin partizanlık olmasın bakalım benim tek beklentim bu siyasal düzenini baştan aşağı değişmesi

arturo

80+ Silver
Nebati gitti knka milletvekili oldu ya 😂 çoğu bakan gitti ama yenileri kim olacak bakacağız kim gelirse gelsin kendi adamlarını sokacak ya işi bilsin bilmesin önemli değil onların gözünde ama gerçekten işi bilenler olacak ise tebrik eder alkışlarım bakalım benim tek beklentim bu siyasal düzenini baştan aşağı yenilemek
Ya hocam sizi gerçekten anlamıyorum bu seçim zaten değişim anahtarıydı millet ittifakıın kazandığı durumda siyaset komple değicekti ama siz hala kendi İdeolojinizi önemsiyorsunuz milletinizi değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya hocam sizi gerçekten anlamıyorum bu seçim zaten değişim anahtarıydı millet ittifakıın kazandığı durumda siyaset komple değicekti ama siz hala kendi İdeolojinizi önemsiyorsunuz milletinizi değil.
Komple değişmeyecekti bunu sen dahil herkes biliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamam hocam siz diyorsunuz ki afkanistan birden amerika olucak siz hayal dünyasında yaşamayı devam edin. Biz en azından bir polonya oluruz diyorduk ama olamıcaz.
Herşeyin hayırlısı olsun diyelim CHP de olsa halk sürünecek AKP varken de zaten sürünüyor

arturo

80+ Silver
Herşeyin hayırlısı olsun diyelim CHP de olsa halk sürünecek AKP varken de zaten sürünüyor
Hocam siz hala saçmalıyorsunuz chp başa gelince ekonomi hemen düzelmicekti ama uzun vadede bir şeyler değişicekti siz akp başta tutarak enflasyonu kesinleştirdiniz. Bana hala milliyetçiyim diyorsunuz ben ise size halk aç diyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam siz hala saçmalıyorsunuz chp başa gelince ekonomi hemen düzelmicekti ama uzun vadede bir şeyler değişicekti siz akp başta tutarak enflasyonu kesinleştirdiniz. Bana hala milliyetçiyim diyorsunuz ben ise size halk aç diyorum.
Ben başta tutmuyorum muhalefet kendi eliyle RTE ye altın tepside sunuyor zaten al senin olsun diye emin ol ben de çok istiyorum ekonomi iyi olsun zaten bizdeki seçimlerde millet cebine bakar önce yol köprü otoban çiçek böcek hikaye ama ekonomi iyi olacak diye de teröre boyun eğmem

arturo

80+ Silver
Ben başta tutmuyorum muhalefet kendi eliyle RTE ye altın tepside sunuyor zaten al senin olsun diye emin ol ben de çok istiyorum ekonomi iyi olsun zaten bizdeki seçimlerde millet cebine bakar önce yol köprü otoban çiçek böcek hikaye ama ekonomi iyi olacak diye de teröre boyun eğmem
Siz artık geri döndürelemicek yola girmişsiniz hocam Allah kolaylık versin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom