Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,724
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
AKP ye de veresim gelmiyor gerçekten bakalım knka görüşme olacak mı belki oy kullanmamHocam siz de beni tanıyorsunuzdur muhtemelen forumda yazdıklarımdan.
Yazdığınız mesajları okuyorum ama eksik veya yanlış bir yorum hic görmedim vatansever birisi olduğunuz açık bende Sinan başkanın yanındaydım ve oldukça iyi bir oy aldı başımıza bir şey gelmezse 5 sene sonra muhtemelen sinan başkanı bu gençlik cumhurbaşkanı yapacak. Ama hdpkkfetö nün siyasi uzantısı 6 lı masa ve onların beceriksiz adayı Kemal tarihin tozlu sayfalarına gömülecek.
Bizler en azından yerli ve milli savunma sanayiini bu seviyelere getiren pkk yı bitiren mevcut akp hükumetine evet diyeceğiz yanilacagimizi sanmıyorum en azından selcuk bayraktar, hakan fidan gibi vatansever insanlar görevlerini yapmaya devam edecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşı geldiği için otomatik gidecek ZatenNe? Erdoğan kazanırsa bir daha seçim olacağını mı sanıyorsun Kürşat knk güldürdüğün için çok teşekkür ederim.
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)