Neler Yeni

Sinan oğan taraftarları kime destek verirdiniz?

Kılıçdaroğlu vs Erdoğan

• Oy kullanan toplam üye
    123

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam siz de beni tanıyorsunuzdur muhtemelen forumda yazdıklarımdan.
Yazdığınız mesajları okuyorum ama eksik veya yanlış bir yorum hic görmedim vatansever birisi olduğunuz açık bende Sinan başkanın yanındaydım ve oldukça iyi bir oy aldı başımıza bir şey gelmezse 5 sene sonra muhtemelen sinan başkanı bu gençlik cumhurbaşkanı yapacak. Ama hdpkkfetö nün siyasi uzantısı 6 lı masa ve onların beceriksiz adayı Kemal tarihin tozlu sayfalarına gömülecek.
Bizler en azından yerli ve milli savunma sanayiini bu seviyelere getiren pkk yı bitiren mevcut akp hükumetine evet diyeceğiz yanilacagimizi sanmıyorum en azından selcuk bayraktar, hakan fidan gibi vatansever insanlar görevlerini yapmaya devam edecekler.
AKP ye de veresim gelmiyor gerçekten bakalım knka görüşme olacak mı belki oy kullanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne? Erdoğan kazanırsa bir daha seçim olacağını mı sanıyorsun Kürşat knk güldürdüğün için çok teşekkür ederim.
Yaşı geldiği için otomatik gidecek Zaten 😂

En İyi Cevap
1
Erdoğanı sevmem ama şu halkın fakirlik içinde ezilmesini görmek için kazanmasını istiyorum ne yaparsa hak bizim millete

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sinan oğan chp desteklerse verir misiniz?
sinanın chp ye göre ağır şartları bulunuyor

saadet,gelecek,deva partisi 0.02% kılıçdara destek verdiği halde adamlar 30 milletvekili aldı
Sinanda milletvekili istiyecek doğal olarak ve haklı istemeyle

hdp+ olayı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam sinan oğan chp desteklerse verir misiniz?
Asla vermem o da desteklemez sandığa gitmem CHP PKK yı kabul edecek HDP ye tavır alacak içindeki hainleri temizleyecek

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
AKP ye de veresim gelmiyor gerçekten bakalım knka görüşme olacak mı belki oy kullanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşı geldiği için otomatik gidecek Zaten 😂
Sadece yaş mı bu düşünceyi umut bağlamanın tek nedeni yaşşa knk gerçekten üzüldüm ama unutma bu erdoğan seçime kazanırsa şeriat denen lanet olası yönetim biçimi gelecek demokrasi oy kullanma olmayacak bunu anlamıyor musun knk o saatten sonra erdoğanın ölmesi bir şeyi değiştirmeyecek bunu unutma.
Bu normal bir demokrasi seçimi değildi bu demokrasiye geçiş seçimiydi yani kendi düşüncelerime en uygun partiye oy vereyim düşüncesi bu seçimde yanlıştı çünkü karşıda şeriati getirmek isteyen terör örgütüyle resmi bir şekilde anlaşma yapan ve meclise terör örgütünden milletvekili sokacağına resmiyete dökmüş bir iktidar var burada ki tek amaç bunu göndermekti senin ikinci turda oy vermeme gibi bir lüksün yok çünkü bu normal bir demokrasi seçimi değil.

arturo

80+ Silver
sinanın chp ye göre ağır şartları bulunuyor

saadet,gelecek,deva partisi 0.02% kılıçdara destek verdiği halde adamlar 30 milletvekili aldı
Sinanda milletvekili istiyecek doğal olarak ve haklı istemeyle

hdp+ olayı
Hocam ikisinden birini tercih edicekler Sinan oğan bakanlık verilmesi durumda büyük ihtimal destekler.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,317
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kemal Kılıçdaroğlu nun kabul etmeyeceği kesin çünkü terör ile keskin katı mücadele var maddelerde
AKP' ye teklif dahi götüremezsiniz o zaman. Oy kullanmayın. 5 sene daha sürünün. KK HDP derken 5 sene sonra ülkenin kalmadığını görünce sinan oğan ve ahalisinin sıfatını görmek bana haz verecek.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,317
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
K.K YE oy vermem kendime ideolojik yapıma hakaret ederim başımı yastığa rahat koyamam
Sıkıntı yok. Dediğim gibi 5 sene sonra yastığa başını koyacak bir yastığın olmadığı zaman konuşalım. Artık size bir şey anlatmayacağım. Ben daha gencim elbet biri düzeltir zamanı gelince. 65+ da gebersin gitsin artık kafasındayım bi 5 sene daha vitamin eksikliği ile yaşayamazlar zaten

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam lütfen türk gençliğini düşünün az ya oy kullanmazsanız gireceğiniz kul hakkı ne olucak?
Şehitlerin kanı onların ellerinde AKP dahil hepsinden hesap soracağız Allah tan bu ülkede %25 lik Atatürk'cu milliyetci kesim var onlar var TANRI TÜRK'E YAR OLSUN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,921
Üyeler
168,057
Son üye
lettuceboy
Top Bottom