Neler Yeni

Sinan oğan taraftarları kime destek verirdiniz?

Kılıçdaroğlu vs Erdoğan

• Oy kullanan toplam üye
    123

Sebastian Szymanski

80+ Silver
La PKK ile ortak KK ne anlatıyon sen...... CHP genel başkan yardımcıları açıkladı "hdp ile ortağız ama SÖYLEMİYORUZ" diye.
Yoo HDP ile ortak olduklarını herkes biliyor ama KK nin özerklik filan dediğini duymadım tek kötü olan şey selonun serbest bırakılacak olması ve bunu sinan Oğan da mahkeme kararı ile yapacağını söyledi

İceWolf

80+ Silver
bunları görüpte kabul etmeyenler var hala
Adam görmedim duymadım diyo. Bilinçli organize ekip. Bunlara verdiği eğitimde ne diyor GOBBELS ablaları. YALAN SÖYLEYİN, DEŞİFRE OLURSA DUYMADIM DEYİN, SONRA DAHA BÜYÜK YALANLAR SÖYLEYİN. İllaki inanan 3-5 terlik çıkacaktır....

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kimse 5 sene rte dayanmaz hocam ülkenin intihar oranı artıyor zaten.
İntihar edecek bişey yok knka bizde çok zor geçiniyoruz ailede annem dahil herkes çalışıyor ama inan ki bak KE.MAL ile bu iş olmaz vallahi olmaz adam HDP ile anlaşıyor HDP PKK demek Öcalan demek kuyu hendek demek teröristlerin serbest bırakılması demek ben çok isterdim CHP nin başına gerçekten milli biri geçsin Muharrem İnce gibi o olsaydı inan ki CHP gelse hiç korkum olmazdı ama bu mevcut CHP yönetimi kötü knka en az AKP kadar kötü ADAMLAR SELÇUK BAYRAKTARİ YARGILAYACAGİZ DİYOR ADAM NE YAPMIŞ TERÖRİST VURUYOR bunalara oy verilmez bu zihniyete oy vermem ben knka ben hep derim ki ekonomi iyiyse devam edersin değilse gidersin ama şuan mesele milli birlik beraberlik önce bunu perçinleyelim sonra ekonomiyi de düzeltiriz 5 sene kaldı ondan sonra yeni liderler yeni siyasi sistemler gelecek zaten

Koskoca Osmanlı Devleti Sultan Süleyman a kalmadı RTE ye de kalmayacak K.K ye de biz bir olalım yeter ki

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
İntihar edecek bişey yok knka bizde çok zor geçiniyoruz ailede annem dahil herkes çalışıyor ama inan ki bak KE.MAL ile bu iş olmaz vallahi olmaz adam HDP ile anlaşıyor HDP PKK demek Öcalan demek kuyu hendek demek teröristlerin serbest bırakılması demek ben çok isterdim CHP nin başına gerçekten milli biri geçsin Muharrem İnce gibi o olsaydı inan ki CHP gelse hiç korkum olmazdı ama bu mevcut CHP yönetimi kötü knka en az AKP kadar kötü ADAMLAR SELÇUK BAYRAKTARİ YARGILAYACAGİZ DİYOR ADAM NE YAPMIŞ TERÖRİST VURUYOR bunlar bunalara oy verilmez ben hep derim ki ekonomi iyiyse devam edersin değilse gidersin ama şuan mesele milli birlik beraberlik önce bunu perçinleyelim sonra ekonomiyi de düzeltiriz 5 sene kaldı ondan sonra yeni liderler yeni siyasi sistemler gelecek zaten
Ekonomi düzeleceğini düşünmüyorum ve çoğu Kılıçdaroğlu sevdiğinden vermedi zaten önemli olan sinan oğan ikisinin birinden yani millet ittifak veya cumhur ittifak olacak orası kesin.

EmreUzn3

80+ Bronze
Ekonomi düzeleceğini düşünmüyorum ve çoğu Kılıçdaroğlu sevdiğinden vermedi zaten önemli olan sinan oğan ikisinin birinden yani millet ittifak veya cumhur ittifak olacak orası kesin.
Olsa Bile Zor hocam bu ilk ve son anına kadar yapılan bu tercihler kararlar yüzünden gelinen durumlar bilmiyorum

KAANT10X

80+ Bronze
Nasıl demiyor buyur iki gözüm dinle ağzından
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milliydi en azından
Hocam siz de beni tanıyorsunuzdur muhtemelen forumda yazdıklarımdan.
Yazdığınız mesajları okuyorum ama eksik veya yanlış bir yorum hic görmedim vatansever birisi olduğunuz açık bende Sinan başkanın yanındaydım ve oldukça iyi bir oy aldı başımıza bir şey gelmezse 5 sene sonra muhtemelen sinan başkanı bu gençlik cumhurbaşkanı yapacak. Ama hdpkkfetö nün siyasi uzantısı 6 lı masa ve onların beceriksiz adayı Kemal tarihin tozlu sayfalarına gömülecek.
Bizler en azından yerli ve milli savunma sanayiini bu seviyelere getiren pkk yı bitiren mevcut akp hükumetine evet diyeceğiz yanilacagimizi sanmıyorum en azından selcuk bayraktar, hakan fidan gibi vatansever insanlar görevlerini yapmaya devam edecekler.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
CHP=HDP=PKK olmasından iyidir kötünün iyisi deriz bizde 5 sene sonra bütün Sistem değişecek zaten RTE nin son seçimi
Ne? Erdoğan kazanırsa bir daha seçim olacağını mı sanıyorsun Kürşat knk güldürdüğün için çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,223
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom