Neler Yeni

Sinan oğan taraftarları kime destek verirdiniz?

Kılıçdaroğlu vs Erdoğan

• Oy kullanan toplam üye
    123

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sıkıntı yok. Dediğim gibi 5 sene sonra yastığa başını koyacak bir yastığın olmadığı zaman konuşalım. Artık size bir şey anlatmayacağım. Ben daha gencim elbet biri düzeltir zamanı gelince. 65+ da gebersin gitsin artık kafasındayım bi 5 sene daha vitamin eksikliği ile yaşayamazlar zaten
Dışarıda hainler teröristler dolaşacağına varsın başımı koyacak yastığım olmasın akp çözüm süreci dedi soktu içimize şimdi temizliyorlar bitmiyorlar yine içimize sokmayız bu hainleri katilleri bizim için önce vatan gelir ilk maddemiz de bu teröristlere taviz verilmeyecek her şey yoluna girer elbette ama söz konusu vatan ise gerisi sonra gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay da 5 oy aldı HDP 8 bu yeni liderlerin yeni demokratik yapının temeli mesele Sinan Ogan değil o gider yenisi gelir burada mesele milliyetçilik

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Akp 80 Hizbullahciyi serbest bıraktı ne temizlemesi ya hocam hayal dünyasında yaşıyorsunuz yüzde 5 oyla hiç bir şey olmaz.
Bekleyin 5 sene sonra her şey değişecek ben milliyetçi bir insanım kardeşim benim görüşüm farklı herkesin görüşü farklı olur saygı duyarım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lan yeter yeter daha ne kadar beklices genclimiz bitti yeter bıktık 2018 2023 bekleyin dediler omur boyu mu bekliyek
onuda demokrat dedeye söyle herif tam bir loser :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Lan yeter yeter daha ne kadar beklices genclimiz bitti yeter bıktık 2018 2023 bekleyin dediler omur boyu mu bekliyek
Buyur K.K yi getirin sonuçlarını görün bende isterim gelsin bu millet görsün onların iç yüzünü ama oy vermem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
2 ayda %4 akp %1 iyip oyu alsan ne olur. Değişen bir şey yok.

5 sene sonra değişebilecek bir şey kalmayacak. Bu yüzden bu seçimde bu adamı göndermemiz lazımdı
Karşısındaki milliyetçi olsaydı Zaten RTE çoktan gitmişti bu seçime kalmadan RTE nin şansı KE.MAL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse ben hakkımı haram ettim belki cennete bile gireriz bu kul hakkından
Onu Allah bilir oraya girmek kolay değil 😄

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla hocam 25milyon kişi az değil :)
Karşıda da 27 milyon var knka 😄 ama CHP nin içinde hepsi isteyerek de vermiyor eminim ki ve vermek de istemeyerek veriyor akp seçmeni de öyle karşıda adam akıllı biri olsa onlarda ona vermez iki taraf da arada kalmış durumda olan genç nesile oluyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2 hafta düşüneceğim.
O gün geldiğinde gidip seçeceğim birisini ikisine de %50-50 ihtimal veriyorum kendimce.

Top Bottom