Sınav sistemimiz yardım

Bizde hocalar ne alırsak onun üstünü veriyor. Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Saçma sistem sizinki.
Screenshot_2023-01-07-13-10-11-745_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-01-07-13-09-44-363_com.android.chrome.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Raporun olduğu sürece paşa paşa yapmak zorunda öyle bir şansı yok :D
Ben bu sınavın sadece göz korkutmak için deneme sınavı amaçlı olduğunu düşünüyorum ama .d öğretmenlerde kesin bişey demiyor arkın babası okulda mat öğretmeni ağzını açmıyor sorunca adam

Dis doktoruna giden rapor alirsa telafisini idare yapmak zorundadir.Rapor alan öğrenci mağdur edilemez.
Bende sağlık ocağına gidip Alıcam gibi duruyor girmek istemiyorum sınavlar bitiyor bide niye ben 3 saatlik sınava giriyorum arkadaş

Çok saçma galdi bana. Bizde öyle saçmalıklar yok.
Hocalar bile saçma diyor ve işlerine gelmiyor ekstra 10 soru hazırlamak .d 60 yaşındaki müdürden ne beklersinki

9. sınıfken size epey bonkör davranmışlar. Notları gene yüksek girerler.
Eheh biraz öyle bu senede öyle olur muhtemelen

Hayatımda böyle saçma bi sınav duymadım. O gün aile ocağına git eğer doktorun anlayışlı sempatikse al bi rapor o gün ya da bi önceki günden, rica edersen verebiliyorlar bazen. Bizde en fazla bizim okula özel diyerek (yalan bu arada yan okulda da yapıyorlardı) arada bi normal deneme sınavı yaptırıyorladı ki ben gelmiyodum o gün zaten.

Konuya dair şu nokta dikkatimi çekti sizde bi inceleyin

Ekler

• IMG_20230107_132112.jpg
    IMG_20230107_132112.jpg
    163.3 KB · Hit: 42
Hayatımda böyle saçma bi sınav duymadım. O gün aile ocağına git eğer doktorun anlayışlı sempatikse al bi rapor o gün ya da bi önceki günden, rica edersen verebiliyorlar bazen. Bizde en fazla bizim okula özel diyerek (yalan bu arada yan okulda da yapıyorlardı) arada bi normal deneme sınavı yaptırıyorladı ki ben gelmiyodum o gün zaten.
Onu bizede yapıyorlarda bu seferki sakat iş dediğin gibi yapıcam muhtemelen abi

Konuya dair şu nokta dikkatimi çekti sizde bi inceleyin
Haydaaa savunmayız aga şimdi geçmiş olsun naneyi yedik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,824
Üyeler
188,482
Son üye