Bizde hocalar ne alırsak onun üstünü veriyor. Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Saçma sistem sizinki.
Ben bu sınavın sadece göz korkutmak için deneme sınavı amaçlı olduğunu düşünüyorum ama .d öğretmenlerde kesin bişey demiyor arkın babası okulda mat öğretmeni ağzını açmıyor sorunca adamRaporun olduğu sürece paşa paşa yapmak zorunda öyle bir şansı yok
Bende sağlık ocağına gidip Alıcam gibi duruyor girmek istemiyorum sınavlar bitiyor bide niye ben 3 saatlik sınava giriyorum arkadaşDis doktoruna giden rapor alirsa telafisini idare yapmak zorundadir.Rapor alan öğrenci mağdur edilemez.
9. sınıfken size epey bonkör davranmışlar. Notları gene yüksek girerler.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu sınavın sadece göz korkutmak için deneme sınavı amaçlı olduğunu düşünüyorum ama .d öğretmenlerde kesin bişey demiyor arkın babası okulda mat öğretmeni ağzını açmıyor sorunca adam
Çok saçma galdi bana. Bizde öyle saçmalıklar yok.@eyupefe3 @egebaranakk0 @Letrion @Gri Caner @TinerciAlper @OUHasan @Turabi @EEmree @Emmree liseli oluğunuzu tahmin ediyorum sizde varmı böyle bişey beyler ?
Hocalar bile saçma diyor ve işlerine gelmiyor ekstra 10 soru hazırlamak .d 60 yaşındaki müdürden ne beklersinkiÇok saçma galdi bana. Bizde öyle saçmalıklar yok.
Eheh biraz öyle bu senede öyle olur muhtemelen9. sınıfken size epey bonkör davranmışlar. Notları gene yüksek girerler.
Onu bizede yapıyorlarda bu seferki sakat iş dediğin gibi yapıcam muhtemelen abiHayatımda böyle saçma bi sınav duymadım. O gün aile ocağına git eğer doktorun anlayışlı sempatikse al bi rapor o gün ya da bi önceki günden, rica edersen verebiliyorlar bazen. Bizde en fazla bizim okula özel diyerek (yalan bu arada yan okulda da yapıyorlardı) arada bi normal deneme sınavı yaptırıyorladı ki ben gelmiyodum o gün zaten.
Haydaaa savunmayız aga şimdi geçmiş olsun naneyi yedikKonuya dair şu nokta dikkatimi çekti sizde bi inceleyin
Bizde yok aşırı saçma bir olay dediğiniz,kötü öğrenciler için olacakları düşünemiyorum bile.Ailene anlat bence okulla konuşsunlar.@eyupefe3 @egebaranakk0 @Letrion @Gri Caner @TinerciAlper @OUHasan @Turabi @EEmree @Emmree liseli oluğunuzu tahmin ediyorum sizde varmı böyle bişey beyler ?
bizde öyle şeyler yok bazı derslerin perfomans ödevi var onun dışında derse katılım ve ödevlerden sözlüler veriliyor@eyupefe3 @egebaranakk0 @Letrion @Gri Caner @TinerciAlper @OUHasan @Turabi @EEmree @Emmree liseli oluğunuzu tahmin ediyorum sizde varmı böyle bişey beyler ?