Sınavda kopya çekmek

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Arkadaşlar bugün gpt ye sınav kağıdının fotoğrafını attım sınav olduğunu anladı ötmeye başladı telefon sesizde olmasına rağmen eğer gpt güncelleme yaptıysanız Simav'da kullanmayın gemini daha iyi olur güncelleme yapmadiysan devam

Arkadaşlar bugün gpt ye sınav kağıdının fotoğrafını attım sınav olduğunu anladı ötmeye başladı telefon sesizde olmasına rağmen eğer gpt güncelleme yaptıysanız Simav'da kullanmayın gemini daha iyi olur güncelleme yapmadiysan devam
ötünce hoca ne dedi ?

nasıl la sınavda olup kopya aldığını duyunca alarm çalar gibi telefon mu çalıyor :D

nasıl la sınav olup kopya aldığını duyunca alarm çalar gibi telefon mu çalıyor :D
banada saçma geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim gpt'ye izin vermediysen alarm nasıl çalıyor? Ses açıksada hiç mi aklında gelmedi biri mesaj atsa vs. diye

nasıl la sınavda olup kopya aldığını duyunca alarm çalar gibi telefon mu çalıyor :D
evet kanka telefon sesizde olsa bile

banada saçma geldi

kardeşim gpt'ye izin vermediysen alarm nasıl çalıyor? Ses açıksada hiç mi aklında gelmedi biri mesaj atsa vs. diye
kank gpt izinlerinin hepsi açık telefon sesizdeydi

Konunun troll oldugu belli de belki saka yapıyorsundur

Şuraya bak herkes kopya çekmeyi meşrulaştırmış. Hey gidi günler hey. :D

images (1) (12).webp

Benim virüs programı da at gibi kişniyor ona ne yapıcaz

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Geçmiş olsun. Bende ödevi yaptırmak için dosya yüklediğimde kabul etmedi, bunu senin yapman gerek vs diye nutuk çekti. Sonra prompt değiştim (başta armut gibi ödevime yardım eder misin demiştim :D), başım gözüm üstüne diyip bül bül gibi şakımaya başladı paşam.

Sayın @UnderGoin Chat GPT sizi yalanladı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendinizi savunmak için ne söyleyeceksiniz? Bütün bunların ameriganın oyunu olduğu iddiası doğru mu?
1748467727830.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,687
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri