Sınavda kopya çekmek

Geçmiş olsun. Bende ödevi yaptırmak için dosya yüklediğimde kabul etmedi, bunu senin yapman gerek vs diye nutuk çekti. Sonra prompt değiştim (başta armut gibi ödevime yardım eder misin demiştim :D), başım gözüm üstüne diyip bül bül gibi şakımaya başladı paşam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayın @UnderGoin Chat GPT sizi yalanladı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendinizi savunmak için ne söyleyeceksiniz? Bütün bunların ameriganın oyunu olduğu iddiası doğru mu?
Alıntıyı görüntüle
sen kopya çekerken yakalan diye sana soylemiyor bide ben sorayı

1748468248326.webp

sen kopya çekerken yakalan diye sana soylemiyor bide ben sorayı

Alıntıyı görüntüle
GPT ile sınava girilmez aga. Geçen sene anatomi sınavında 20 tane arkadaş kağıdı önlü arkalı çekip yüklemişler. GPT ne derse yapmışlar hepsi 48 aldı. Ben kendi bildiğimi yapıp 76 almıştım :cool:

GPT ile sınava girilmez aga. Geçen sene anatomi sınavında 20 tane arkadaş kağıdı önlü arkalı çekip yüklemişler. GPT ne derse yapmışlar hepsi 48 aldı. Ben kendi bildiğimi yapıp 76 almıştım :cool:
gemini bir babadır bizim için artık

gemini bir babadır bizim için artık
Seneye ikinci sınıflara satarım diye patoloji sınav kağıdını çalmıştım. Yarın uygulamayı yükleyip kopya çekmeyi deneyecem merak ettim doğrusu. Sonucu buraya yazarım :D

Seneye ikinci sınıflara satarım diye patoloji sınav kağıdını çalmıştım. Yarın uygulamayı yükleyip kopya çekmeyi deneyecem merak ettim doğrusu. Sonucu buraya yazarım :D
satma hayrına ver la yazıktır

Arkadaşlar bugün gpt ye sınav kağıdının fotoğrafını attım sınav olduğunu anladı ötmeye başladı telefon sesizde olmasına rağmen eğer gpt güncelleme yaptıysanız Simav'da kullanmayın gemini daha iyi olur güncelleme yapmadiysan devam
Olm Çok Kötü Bi Olay Rezil Olursun JKMkmvbknbv

Arkadaşlar bugün gpt ye sınav kağıdının fotoğrafını attım sınav olduğunu anladı ötmeye başladı telefon sesizde olmasına rağmen eğer gpt güncelleme yaptıysanız Simav'da kullanmayın gemini daha iyi olur güncelleme yapmadiysan devam
Bugün chatgpt kullandılar bizimkiler sınavda bi ötme olmadı yanlış olmasın deprem ötmesi falan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,762
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri