Neler Yeni

Sınavlar başlıyor...

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Ama isteğimiz kalmadı. Bizi köleleri gibi görüyorlar.
O konuda bir şey diyemem. Oyuncak ettiler bizi. Tam çalışma hevesim geliyor, kendimi eve kapatıyorum, taaak "ErTelEnDi EhHehHEhe"

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
SS'e baktım. Sadece baktım. Hiçbir şey hissetmedim. Sadece baktım ve iç çektim.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sınavlar elbet olucaktı. Hiç olmayacakmış gibi salıverip gezen tipler "off ya napıcaz" gibi şeyler demesinler. Bu sisteme laf atıyorlar ama kendileride ellerinden geleni ardına koymuyorlar.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Aslında eğitim düzelse çok iyi şeyler olur ülkede. Mesela sınavlı sistem yerine öğretici sisteme geçsek ve ders saatlerini 5 saate indirsek ardından gençlere yönelik geziler yapılsa mesela kamplar, şehir gezileri hem gençlerin morali düzelir ve okulu severler ve artık eğitimi benimserler gençleri yeteneklerine göre yönlendirmek olsa çok iyi gelişiriz. Mesela birisi futbolda iyiyse ona zorla edebiyat matematik öğretmek saçmalıktır onun yerine beden eğitimi ve spor dersleri öğretilip ilerde başarılı olması sağlanabilir
Onu nasıl belirleyecekler sınavla ben bu eğitim sisteminde çalışan kazanıyor diyorum öyle bir şey gelirse yatan da kazanacak ondan dolayı liyakatlı ile liyakatsız ayrılamıcak
Ayrıca haksızlık değil mi yarın eğlence sektörüne yönelim bitse adam aç kalcak
Hem ortalama bir futbolcunun maaşı çok daha yüksek o zaman ekonomiyi komünizm gibi ayarlamalılar bu da amerika ile aramızı kötü yapar ya i öyle kolay değil o işler

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bu sınavlar elbet olucaktı. Hiç olmayacakmış gibi salıverip gezen tipler "off ya napıcaz" gibi şeyler demesinler. Bu sisteme laf atıyorlar ama kendileride ellerinden geleni ardına koymuyorlar.
Yapsalar ellerine ne geçiyor birisi gidip iş arasa okumadan 3k para alır ortalama ama eğer 18yıl boyunca çalışır ise aylık 7k para alır 18 yıl boyunca 4bin TL fazla para almak için çabalarnıydınız?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yapsalar ellerine ne geçiyor birisi gidip iş arasa okumadan 3k para alır ortalama ama eğer 18yıl boyunca çalışır ise aylık 7k para alır 18 yıl boyunca 4bin TL fazla para almak için çabalarnıydınız?
Evet çabalardım bu arada ayrıca güzel bir şeyler öğrenirsem ek iş yaparım freelance olarak ondan da 7k gelir alırım çalışan adam nasıl yorukuyor akşam eve gelince camış gibi yatağa yapışıyor o nolcak

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam sus

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ayrıca şakkk diye yarın ekonomimiz batsa onlar yurt dışına kabul edilmezken okuyan adam kabul sdilcek onlar yorulurken okuyan adam yorcak biraz klişeler ama gercekler

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bende yok halen bir tık sınav yok heralde bizde

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
Daha sınavların kesin olup olmayacağı ile alakalı bir açıklama gelmedi.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Aslında eğitim düzelse çok iyi şeyler olur ülkede. Mesela sınavlı sistem yerine öğretici sisteme geçsek ve ders saatlerini 5 saate indirsek ardından gençlere yönelik geziler yapılsa mesela kamplar, şehir gezileri hem gençlerin morali düzelir ve okulu severler ve artık eğitimi benimserler gençleri yeteneklerine göre yönlendirmek olsa çok iyi gelişiriz. Mesela birisi futbolda iyiyse ona zorla edebiyat matematik öğretmek saçmalıktır onun yerine beden eğitimi ve spor dersleri öğretilip ilerde başarılı olması sağlanabilir
snap back to reality

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Can BOZKURT
Özel mesaj değildir zaten genel bir kararmış
screenshot_20210507_225000-jpg.224672