Neler Yeni

SINAVLAR ERTELENDİ

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yanlış yapıyormuşsunuz; eğer 9. sınıftan itibaren düzenli bir şekilde çalışsanız sorun kalmayacaktı.
Bu arada böyle ders çalışmayla NASA'da işe başlamışsınızdır. Eee nasıl maaşı iyi mi, Nasa'nın interneti GTA V'i kaç sn'de indiriyor?
Hele sen 12.sınıfta geç bakalım.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07

Excator23cm

80+ Gold
BU nedir?
Sınavdan korkarak sınavlar iptal olsun diyen siz iptal olmayınca istifa diyorsunuz Bbu enklem saçma istifa ettirmek kolay değil hemde bunu teknoloıji formunda tartışarak

Ama şuan ki meb bakanı kesinlikle bakan olması adeletli değil hem özel okulların sahibi hem de meb bakanı benim fikrimce özell okullar kapatılmalı fakirin çocuğu ile zenginin çocuğu neden farklı olsun buna karşı çıkanlar çokken bu adamı getirdiler ironik

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben sana ağla demedim farkındaysan konuyu açan arkadaşa diyorum
Kusura bakma ama ben sen sınav oldun diye sınava giremem. 3 aydır 1 kere çıktım dışarıya. Böyle saçma bir sınav yüzünden çıkmak istemiyorum. Bölgemde 1000 civarı korona çıktığı gün bile oldu. Kırmızı bölgedeyim. HAKKIM değil mi? Yaşama hakkım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kazım Halil
BU nedir?
Sınavdan korkarak sınavlar iptal olsun diyen siz iptal olmayınca istifa diyorsunuz Bbu enklem saçma istifa ettirmek kolay değil hemde bunu teknoloıji formunda tartışarak

Ama şuan ki meb bakanı kesinlikle bakan olması adeletli değil hem özel okulların sahibi hem de meb bakanı benim fikrimce özell okullar kapatılmalı fakirin çocuğu ile zenginin çocuğu neden farklı olsun buna karşı çıkanlar çokken bu adamı getirdiler ironik
Özel okulları kapatmak, asgari ücretin 1.000₺'ye düşürülmesiyle aynı tepkiyi alır.

Excator23cm

80+ Gold
Mesela 4 yıl sonlarında sınav oluyor insanlar 1 yıl çalışarak başarı elde etmeye çalışıyolar halbuki 4 yılın ortalamaları ile üniversite alımları yapılsa hem dersler daha faydalı olur hemde sınavlara çalışılır

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
BU nedir?

Sonuna kadar katılıyorum. Bu TAG'i açanların %80'i derslere bir gram bakmayan, "Nasıl olsa sınavlar olmayacak kanka gel az sahilde takılak pelinsular da gelir içeriz" kafasında olan s*laklar.

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert
Sonuna kadar katılıyorum. Bu TAG'i açanların %80'i derslere bir gram bakmayan, " nasıl olsa sınavlar olmayacak kanka gel az sahilde takılak pelinsular'da gelir içeriz" kafasında olan s*laklar.
Aynen öyle hem bi öğrenci her zaman sınavlara hazır olmalı çalışmalı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,228
Üyeler
166,176
Son üye
ibobaba31248
Top Bottom