SINAVLAR ERTELENDİ

Yanlış yapıyormuşsunuz; eğer 9. sınıftan itibaren düzenli bir şekilde çalışsanız sorun kalmayacaktı.
Bu arada böyle ders çalışmayla NASA'da işe başlamışsınızdır. Eee nasıl maaşı iyi mi, Nasa'nın interneti GTA V'i kaç sn'de indiriyor?
Hele sen 12.sınıfta geç bakalım.

BU nedir?
Sınavdan korkarak sınavlar iptal olsun diyen siz iptal olmayınca istifa diyorsunuz Bbu enklem saçma istifa ettirmek kolay değil hemde bunu teknoloıji formunda tartışarak

Ama şuan ki meb bakanı kesinlikle bakan olması adeletli değil hem özel okulların sahibi hem de meb bakanı benim fikrimce özell okullar kapatılmalı fakirin çocuğu ile zenginin çocuğu neden farklı olsun buna karşı çıkanlar çokken bu adamı getirdiler ironik

ben sana ağla demedim farkındaysan konuyu açan arkadaşa diyorum
Kusura bakma ama ben sen sınav oldun diye sınava giremem. 3 aydır 1 kere çıktım dışarıya. Böyle saçma bir sınav yüzünden çıkmak istemiyorum. Bölgemde 1000 civarı korona çıktığı gün bile oldu. Kırmızı bölgedeyim. HAKKIM değil mi? Yaşama hakkım.

BU nedir?
Sınavdan korkarak sınavlar iptal olsun diyen siz iptal olmayınca istifa diyorsunuz Bbu enklem saçma istifa ettirmek kolay değil hemde bunu teknoloıji formunda tartışarak

Ama şuan ki meb bakanı kesinlikle bakan olması adeletli değil hem özel okulların sahibi hem de meb bakanı benim fikrimce özell okullar kapatılmalı fakirin çocuğu ile zenginin çocuğu neden farklı olsun buna karşı çıkanlar çokken bu adamı getirdiler ironik
Özel okulları kapatmak, asgari ücretin 1.000₺'ye düşürülmesiyle aynı tepkiyi alır.

Mesela 4 yıl sonlarında sınav oluyor insanlar 1 yıl çalışarak başarı elde etmeye çalışıyolar halbuki 4 yılın ortalamaları ile üniversite alımları yapılsa hem dersler daha faydalı olur hemde sınavlara çalışılır

BU nedir?

Sonuna kadar katılıyorum. Bu TAG'i açanların %80'i derslere bir gram bakmayan, "Nasıl olsa sınavlar olmayacak kanka gel az sahilde takılak pelinsular da gelir içeriz" kafasında olan s*laklar.

Sonuna kadar katılıyorum. Bu TAG'i açanların %80'i derslere bir gram bakmayan, " nasıl olsa sınavlar olmayacak kanka gel az sahilde takılak pelinsular'da gelir içeriz" kafasında olan s*laklar.
Aynen öyle hem bi öğrenci her zaman sınavlara hazır olmalı çalışmalı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,797
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri