Aynen çoğu ders çalışmayıp şimdi korkanlar. Eminim ki o tagı açanlar dışarı da çıktı mağazaya , kafeye de gittiler ama iş sınavlara gelince iptal olsunKesinlikle yürekten inandık her ders tüm konulara sonuna kadar çalışıldı sadece tek sorunun o
Aynen çoğu ders çalışmayıp şimdi korkanlar. Eminim ki o tagı açanlar dışarı da çıktı mağazaya , kafeye de gittiler ama iş sınavlara gelince iptal olsunKesinlikle yürekten inandık her ders tüm konulara sonuna kadar çalışıldı sadece tek sorunun o
Okulda toplam 2000 öğrenci var kaça bölersen böl her türlü o sınıflar 15-20 kişi olacak.Sınav günlerini dağıtıp bi hafta okulda sadece 9 lar bi hafta sadece 10 lar vb. tarzında yapılırsa bi sıkıntı çıkmaz
Herkes senin gibi olsun rev.Ya şimdi yarı doğru. Benim pelinsum yok valorantım var
Valorantta smurfleri ayıklamak kadar zor bir şey bunu yapmakKeşke bir sistem olsa da her yeri gezip derslerine hiç çalışmayıp bu Tag'i açan öğrencileri bir bir tespit edip zorla sınava soksalar.
Ben sinif geçmesinden bahsediyorum xdLGS kolaydı bence. Ama ne sosyal mesafesi kardeşim önümdekiyle değil 1.5 metre 30cm yoktu
Zaten sevilmiyor açıklamaları,mebin kararları birçok şey itici.Evet öğrenciler durmuyor, sınavların iptal olmaması ve belirsizlik ortamı öğrencileri fazlasıyla gerdi. Bu seferde #ziyaselcukistifa trend 1.Alıntıyı görüntüle