Sınavlar İptal olurmu

Erda Yıldırım

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,379
Lise 1. sınıfım ders çalışmak istiyorum tam çalışmaya başlıyorum sonra diyorimki yine ertelenicek çalışmıyorum ama her böyle yaptığımdada tuttu sizce ertelenirmi yada iptal olurmu

Lise 1. sınıfım ders çalışmak istiyorum tam çalışmaya başlıyorum sonra diyorimki yine ertelenicek çalışmıyorum ama her böyle yaptığımdada tuttu sizce ertelenirmi yada iptal olurmu
yok kardeş o bir kere olur ertelenme ama vaka yükselirse tekrar ertelerler ama vaka düşerse şöyle 10 20 bin o zamana kadar yaparlar 1. sınavları olduk

belki bi ihtimal ertelenir ama asla iptal edilmez

Her gün 63-65 bin vaka açıklanıyor ve daha da artacaktır iptal etmezler ama tekrar erteleme bence kesin...

ertelerler ertelerler sonra da iptal ederler bence 1 sınav olduk çünkü geçen seneki gibi olabilir

Ertelerler ama iptal biraz zor günlük 60 bin vaka var en az hala sınav derdindeler.

Hayır iptal olmayacak
Sıcak yatağınızdan kalkıp, söve söve gidip olacaksınız. Boşuna kendini motive etme çünkü sınavlar olacak ve kaçışı yok.

Hayır iptal olmayacak
Sıcak yatağınızdan kalkıp, söve söve gidip olacaksınız. Boşuna kendini motive etme çünkü sınavlar olacak ve kaçışı yok.
Saçmalık cidden. Ayrıca ders çalışmak için illa sınavların olmasına gerek yok. Gidip çalışmak bizim yararımıza (y)

Geri