Sınavları Yapmamak Saçmalık!

Aynen gezdim tozdum. Sabahları toplu taşıma kullanıyorum işe gidip gelebilmek için, minibüsler 20 kişi. Tedbir yok sonra vah canım 45K vaka oldu okulların açılmaması saçmalık.
aynı şekil bende okula gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum minibüs 20 kişi ise otobüs 50 kişi

hocam günde 5 dk ders çalışmayıp bunları yazıyorsun günde 6-7 saat ders çalışıp ikide bir sınavların ertelenseydi ben boşuna mı ders çalışıyorum diye ağlayıp twitter da #artıkokullaraçılsın diyecektin
günde 5 dk değil hiç ders çalışmıyorum öncelikle sınav döneminde değilim konularda çok umrumda değil sınavların ertelenip ertelenmiyeceğini artık anlayabilecek kapasitede olman lazım 40k da hiçbir ülke sınavları yapmazken bizim devlet mi yapsın boş yapma

günde 5 dk değil hiç ders çalışmıyorum
fazla söze gerek yok dostum lise veya okul hayatında başarılar bu kafa ile umarım istediğin okula-bölüme gidebilirsin

fazla söze gerek yok dostum lise veya okul hayatında başarılar bu kafa ile umarım istediğin okula-bölüme gidebilirsin
arkadaşı savunmak için söylemiyorum ama doktor olsan bile yurt dışındaki en düşük maaşlı kişiden az para alıcaksın diyeceğim şu ki okul da önemli tabi ama yurt dışına çıkmaya çalış.

8.Sınıfım bütün sınavları olduk ama fen ve din sınavını erteleyip duruyorlar, ya bu hafta içi yada mayıs gibi olacak dedi hocamız, Hem 5 gün okulu açıp sınavları yapmamak kadar saçma bişey yok!
17 Sene okul oku o kadar para harca. Gel gelelim 3 TL Maaş al yani olacak iş değil. Bu demekki bizim sistemimiz patlak dostum.

arkadaşı savunmak için söylemiyorum ama doktor olsan bile yurt dışındaki en düşük maaşlı kişiden az para alıcaksın diyeceğim şu ki okul da önemli tabi ama yurt dışına çıkmaya çalış.
reis o zaman sana tavsiyem git alanyaya bul kendine bunak bi yaşlı alman kadın vize için evlen yani okumak yerine sana yoluda gösterdim daha ne istersin benden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri