Sınavları Yapmamak Saçmalık!

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
8.Sınıfım bütün sınavları olduk ama fen ve din sınavını erteleyip duruyorlar, ya bu hafta içi yada mayıs gibi olacak dedi hocamız, Hem 5 gün okulu açıp sınavları yapmamak kadar saçma bişey yok!

bu ülkede saçma olmaya ne varki sınavların baştan dayatılması bir hata zaten

ilk 3 ay internetim olmadığı için (köydeyim mobil internetten çekmiyor) derslere katılamadım telafisini yapmaya çalışıyorum ama zorluyor hadi ben sonradan buldum interneti hiç bulamayanlara ne olacak onlar dersi nasıl dinleyecek hadi buldular okuldaki gibi bir resmiyet yok hoca soru soruyor mikrofon açmayanı var dersi kaynatmayı çalışanı var arkada oyun oynamak cezbedici geliyor ev aile ortamı dikkat dağıtan çok unsur var

Evet... ama bu şekilde yazınca okuyan boşlukta kalıyor

shitpost /tc/ auf Twitter: *KÜRT MAHALLESİNDE BİRİYLE GÖZGÖZE GELİRİM*…

Okulları kapayıp ama AVM açık kalması daha saçma. Biliyor milletin kafası basmıyor. AVM'ye gidenin amacı yemek yemek. Hay...

Sana bir şey de diyen olmadı. Sınavları yapmamak saçmalık değil.
ülke kafayı yemiş durumda sınavlar olsa neden oluyor korona olmak istemiyoruz sınavlar olmasa boşuna mı çalıştık diyorlar. Okullar açılmasa artık okullar açılsın açılsa vakalar arttı hep okullar yüzünden diyorlar. Riskin var ve test yaptırmıyorsan ne sınav olmayı beklersin ne okulların açılmasını üniversite sınavından da çakınca ülke kötü!

8.Sınıfım bütün sınavları olduk ama fen ve din sınavını erteleyip duruyorlar, ya bu hafta içi yada mayıs gibi olacak dedi hocamız, Hem 5 gün okulu açıp sınavları yapmamak kadar saçma bişey yok!
sen şakamsın 19 kşilik sınıfta 16 kişi korona okullar falan açılmamalı

bu ülkede saçma olmaya ne varki sınavların baştan dayatılması bir hata zaten

ilk 3 ay internetim olmadığı için (köydeyim mobil internetten çekmiyor) derslere katılamadım telafisini yapmaya çalışıyorum ama zorluyor hadi ben sonradan buldum interneti hiç bulamayanlara ne olacak onlar dersi nasıl dinleyecek hadi buldular okuldaki gibi bir resmiyet yok hoca soru soruyor mikrofon açmayanı var dersi kaynatmayı çalışanı var arkada oyun oynamak cezbedici geliyor ev aile ortamı dikkat dağıtan çok unsur var
Bir arkadaşım var ne olur ne olmaz adını yazmıcam çocuklarda internet yok sene başından beri 1 derse giremedi sınavlar cidden saçmalık ha bu arada derslere girmeden kitabı okuyarak benden yüksek aldı tüm sınavlardan değişik bir tip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,108
Üyeler
184,265
Son üye
hiramahkumm
Geri