🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

yanına bir tane iştech tavan duyu ile sepet tutarını tamamlamak için izolabant ekledim, 200 lira troy kart indirimiyle 850 liraya aldım vantilatörle birlite duyunu. onu da puanlarla ödedim, para vermedim. denemek için aldım bakalım. mutfağa klima koymaya gerek kalmazsa iş görür.

Ya tavanda deliğin içinde dübel var onda da kanca var ona uygun bi sabit duy yokk mu ya. Ben geçen takmak için delmeye çalıştım. Einhell matkabin mandreni yamuldu ve delemedi de zaten darbeli olduğu halde. Ben de 1.5 litre pet şişeyi iyice ezdim içeri sikistirdim duyu ona vidaladim aylardır sabit duruyo😳😳. Kendime de fan aldım ama delme isi yuzunden takamadim odama.
Delip takmak sart yoksa titresimden gevseyip dusebilir

yanına bir tane iştech tavan duyu ile sepet tutarını tamamlamak için izolabant ekledim, 200 lira troy kart indirimiyle 850 liraya aldım vantilatörle birlite duyunu. onu da puanlarla ödedim, para vermedim. denemek için aldım bakalım. mutfağa klima koymaya gerek kalmazsa iş görür.
Mutfakta iş yapar. Annem faydasını gördü. Tek program aygazı söndürebiliyor bazen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,447
Üyeler
198,974
Son üye
Demirhn

Geri