SİNERJİ BİLGİSAYAR REZALETİ!!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Türkiye'de bir takım dallamaların sebep olabileceği mağduriyetlerin bir örneğini arkadaş gözler önüne sermiş. Gerçekten böyle videolar çok kıymetli. Hangi firmanın ne olduğu böyle olaylardan belli oluyor.

Kanalda olayla ilgili üç adet video mevcut.
Peki sen kaç para aldın bu konuyu yeniden açmak için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten fonlanıyor bunlar eminim artık. paylaşılan kelimeler falan çok benzer
Net

Bence var. Rekabet, firmaların kalitesini arttıran bir şey. Biz bu olayla birlikte bu firmayı ne kadar yerden yere vurursak diğerlerinde buna benzer bir olayı yaşama ihtimalimiz o kadar artar. Boş yapıyorsunuz, yapmayın.
boşu sen yapıyorsun kaç para veriyorlar başkasının konusunu açman için, niye diğer mağdurlar için de konu açmıyosun

her konu açan da görmedim diyor. kim kullanıyor bu forumu anlamadım gitti. s-n*ji yazdığın an bu konu zaten olabilir diye 500 tane aynı başlıkta konu var çıkartıyor zaten. tamam anladık, s-n*rjiden bir şey almicaz. fonlanmış gibi saat başı açmayın

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
her konu açan da görmedim diyor. kim kullanıyor bu forumu anlamadım gitti. s-n*ji yazdığın an bu konu zaten olabilir diye 500 tane aynı başlıkta konu var çıkartıyor zaten. tamam anladık, s-n*rjiden bir şey almicaz. fonlanmış gibi saat başı açmayın
inerjiyi biz sansürlemeden yazamıyoruz ama arkadaş başlıkta yazmış o da ayrı bir konu

Bence var. Rekabet, firmaların kalitesini arttıran bir şey. Biz bu olayla birlikte bu firmayı ne kadar yerden yere vurursak diğerlerinde buna benzer bir olayı yaşama ihtimalimiz o kadar artar. Boş yapıyorsunuz, yapmayın.
Hocam TR pazarı hakkında o kadar bilgi kıtlığı var ki sizi de bu kıtlığın içerisine çekmeye çalışıyorlar. Lütfen gaza gelmeyin.

Olacakları söylüyorum. Malum firma bu konuda önce kendileriyle ortaklık yapmış olan influencerlarla arasını düzeltmeye çalışacak. Sonrasında onlardan alabildiğini arkasına alarak farklı, durumdan haberdar olmayan ama teknolojik ürün arayışına girmiş yeni kullanıcıya erişmeye çalışacak.

Bu sırada ürünlerle problem yaşayan kullanıcılara dilleri bir kez yandığı için daha dikkatli ve belki de daha saygılı davranmaya çalışacaklar. Çünkü asıl etkilendikleri durum buydu. İtibar.

Sonrasında halkımız her şeyi unuttuğu gibi bunu da unutacak. Konunun üstü yeni f/p sistemlerle, indirimli sıvı soğutmalarla, kasalarla tekrardan kapanacak. Satıcı satışına devam edecek. Alıcı da alışına devam edecek.

Hep böyleydi yani hasar kontrolü bu. Yaparlar veya yapmazlar. O yüzden boş yaptığımı söyleyebilirsin hocam,sorun değil. Sen bu postu okurken malum site satışına durmaksızın devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de moderatörlere yazmak istiyorum; biz s ye basmadan daha site uyarı verirken arkadaş başlığa capslock açık nası yazabiliyor :kekw:

SİNERJİ şeklinde yazılıyor galiba

gerçekten fonlanıyor bunlar eminim artık. paylaşılan kelimeler falan çok benzer
Ayıp oluyor ben öyle bir şey yapmadım. Konuyu 4 kere düzenledim ve 4 kere yükselttim o yüzden fazla gelmiş olabilir ben ilk açanlardanım. Bir de 3 tane video yayınlandı o yüzden de konu kalabalığo oluştu

Ayıp oluyor ben öyle bir şey yapmadım. Konuyu 4 kere düzenledim ve 4 kere yükselttim o yüzden fazla gelmiş olabilir ben ilk açanlardanım. Bir de 3 tane video yayınlandı o yüzden de konu kalabalığo oluştu
ayıp filan olmuyor diğer mağdurların konusunu niye açmıyorsunuz da bu adamın konusunu açıp duruyorsunuz tesadüf değil yani kusura bakma

ayıp filan olmuyor diğer mağdurların konusunu niye açmıyorsunuz da bu adamın konusunu açıp duruyorsunuz tesadüf değil yani kusura bakma
Diğer mağdurları görsem onları da paylaşırdım ben forumda 4 aydır varım sadece ve gaming gen, itopya, snerji, vatan vb. hiçbir yerden alışveriş yapmadım bile. Bu videolar çok üst üste youtube ana sayfama çıktı ben youtube sık kullanan birisiyim ve çoğunlukla bilgisayar konulu şeylere baktığım için karşıma çıkması normal. Hatta ben ilk videosunu izlediğim de hiç umursamadım bir şey paylaşmadım sonradan baktım yeni videolar çıkmaya başladı dedim heralde olay büyümüş paylaşayım başka insanlarda haberdar olsun ve sonra birinci ve ikinci videonun olduğu bir konu yayınladım. Hiçbir markanın lehine/aleyhine bir şey yapma amacım yok öyle olsaydı adamı savunurdum böyle şey mi olur falan derdim ben sadece tarafsız bir şekilde videoları yükledim ve insanların yorumlarını bekledim. Kendim bilgisayar/bilgisayar aksesuarları vs. İle çok ilgilenmeme rağmen çok fazla bu konuda alışveriş yapmadığım için hiçbir site hakkında iyi veya kötü yorum yapamam. İmzamdaki sistemi bile mahalledeki bilgisayarcıya toplatmıştım.
Kısaca belki başkalarına veriliyor olabilir ama kesinlikle ben ve benim gibi kişiler vardır genelleme yapman çok yanlış.

Toplu bir cevap vereyim, bu ülkede herhangi bir firma birini mağdur ederse ben bunu paylaşmayı ve yaymayı isterim. Ben de daha önce Amazon tarafından ciddi şekilde mağdur edildim ve bunu yaymak için bayağı bir uğraştım. Kendim de bir firma hakkında gerçek tecrübelerle alakalı bir paylaşım aradığımda bazen ya çok az buluyorum ya da bulamıyorum. Herkes hangi firmada ne gibi sıkıntılar yaşadığını muhakkak paylaşmalı ki firmalar müşterilerine daha iyi davransın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri