Ne alaka? İade işlemleri 2-10 iş günü sürebiliyor.Kaç gündür iptal ettiğim siparişin para iadesini yapmıyorlar acele edin diye email attım hala iade edicekler diğer sitelerde genelde 1 2 gün max alıyor sinerjiden bişey almadan önce 2 kere düşünün bence
5 gün oldu hala daha banka hesabıma göndermemişler email ile sordum banka hesabıma genelde hemen geçiyorNe alaka? İade işlemleri 2-10 iş günü sürebiliyor.
Haftasonlarını sayıyor musun?5 gün oldu hala daha banka hesabıma göndermemişler email ile sordum banka hesabıma genelde hemen geçiyor
evet ama 7 iş günü içinde yapılir diyorHaftasonlarını sayıyor musun?
İş gününde haftasonu sayılmaz. İş günü olarak 10 günü geçerse tekrar iletişime geçin.evet ama 7 iş günü içinde yapılir diyor
yani hiç yapmasaydılar 10 günde paramı iade olur para az bi miktarda değil yani bütün e ticaret siteleri max 3 gün içinde yapıyorİş gününde haftasonu sayılmaz. İş günü olarak 10 günü geçerse tekrar iletişime geçin.
Prosedür böyle maalesef. Yapacak bir şey yok.yani hiç yapmasaydılar 10 günde paramı iade olur para az bi miktarda değil yani bütün e ticaret siteleri max 3 gün içinde yapıyor
prosedürü bence kötüye kullanıyorlar 10 gün diye 10 günde gondermeleri gerekmez parayi faize falan yatirıyolar heralde sonra bize gönderiyolarProsedür böyle maalesef. Yapacak bir şey yok.
Olabilir.prosedürü bence kötüye kullanıyorlar 10 gün diye 10 günde gondermeleri gerekmez parayi faize falan yatirıyolar heralde sonra bize gönderiyolar