Öneri Sinerjiden mutlu bir alışveriş😃

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Beyler malumunuz bayadır 24 inç qhd monitör arıyorum ve araştırıyordum ve bu fiyatta hem qhd hem 300+ Hz olan bir monitör sadece bu vardı. Bende risk alıp sinerjiden alışveriş yapmak istedim ve kargo ile uğraşmamak için gidip direkt mağazadan aldım. Şuan geldim monitörü kurdum bir sorun yok klavyeden yanada bir problem yok aslında sabah hocamla @freygasm konuşmuştuk bana baya klavye önerdi sağolsun ama monitörle birlikte bu modeli aldım ve ilk izlenimler fena değil gibi. Monitörün incelemesini forumda yapacağım beklemede kalın. Sinerjiden sorunsuz bir alışveriş😀 bazen risk almak iyidir.

Klavye:https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...25QNQmPLSKVm00Je2cBd0SNyXcfBvnfAaAvN4EALw_wcB

Ekler

• IMG_1602.webp
    IMG_1602.webp
    1.2 MB · Hit: 203
Hayırlı olsun :D

@İsimbulamajim hocam sizde sağolun indirim linki atmıştınız monitörü ordan gördüm aklımda kalmıştı :D

Ben de monitör alacağım da itopyadan mı almak daha mantıklı sinerji mi?

Beyler malumunuz bayadır 24 inç qhd monitör arıyorum ve araştırıyordum ve bu fiyatta hem qhd hem 300+ Hz olan bir monitör sadece bu vardı. Bende risk alıp sinerjiden alışveriş yapmak istedim ve kargo ile uğraşmamak için gidip direkt mağazadan aldım. Şuan geldim monitörü kurdum bir sorun yok klavyeden yanada bir problem yok aslında sabah hocamla @freygasm konuşmuştuk bana baya klavye önerdi sağolsun ama monitörle birlikte bu modeli aldım ve ilk izlenimler fena değil gibi. Monitörün incelemesini forumda yapacağım beklemede kalın. Sinerjiden sorunsuz bir alışveriş😀 bazen risk almak iyidir.

Klavye:https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...25QNQmPLSKVm00Je2cBd0SNyXcfBvnfAaAvN4EALw_wcB
Hocam yapay zekaya sorduğumda 24 inç 2 k ölçekleme konusunda sıkıntı yaşıyormuş yazılı küçük kalıyomuş simgeler küçük kalıyomuş heralde var mı öyle bir şey

Hocam yapay zekaya sorduğumda 24 inç 2 k ölçekleme konusunda sıkıntı yaşıyormuş yazılı küçük kalıyomuş simgeler küçük kalıyomuş heralde var mı öyle bir şey
yok benim laptop 16inç 2k ondada öyle bir problem yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 inc 2k deneyimi nasıl hocam ? iyi günler de kullanın
Hocam laptopta 2k idi ama çok keskindi bu daha dengeli daha hoş

Adı çıkmış dokuza inmez sekize :)
Ben severim Sinerji yi. Hiç pişman etmedi

24 inc 2k deneyimi nasıl hocam ? iyi günler de kullanın
4k gibi bişey oluyo hocam ben bir arkadaşta denedim ppi değeri o kadar iyi-pixeller arası boşluk o kadar az ki cam gibi mübarek

120ppi ne kral ya

Son düzenleme:
4k gibi bişey oluyo hocam ben bir arkadaşta denedim ppi değeri o kadar iyi-pixeller arası boşluk o kadar az ki cam gibi mübarek

120ppi ne kral ya
sana bir şey diyeceğim ben laptopa bakınca aşırı kalitesiz geliyor şuan gözüme bu

sana bir şey diyeceğim ben laptopa bakınca aşırı kalitesiz geliyor şuan gözüme bu
ekranın ppi-pixel arası boşluk mesafesiyle alakalı

küçük bir bilgi 120ppi ve üstünde en yüksek hzi (açık ara farkla)veren monitör bu

konu sahibinden bir video isteyelim monitörle ilgili (4k olması rica edilir)

ekranın ppi-pixel arası boşluk mesafesiyle alakalı

küçük bir bilgi 120ppi ve üstünde en yüksek hzi (açık ara farkla)veren monitör bu

konu sahibinden bir video isteyelim monitörle ilgili (4k olması rica edilir)
nasıl bir video?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri