Bromer
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar Sİnerji sistemleri kaç günde kargoluyor?
benim 1 günde elime ulaştı 17 gbi sipariş verdim 14 gibi geldi eskişehireArkadaşlar Sİnerji sistemleri kaç günde kargoluyor?
evet kasa ve ekran kartı almıştım bana öyle geldi belki yakınlıktan da olabilirO kadar hızlı mı ya?
Bende mouse almıştım 2 günde geldiO kadar hızlı mı ya?
hayır bununki tek parçadır ornek anakart vbO kadar hızlı mı ya?
doğru mu geldi yanlış ve karışıklılık olmadı ben internete güvenemiyorumevet kasa ve ekran kartı almıştım bana öyle geldi belki yakınlıktan da olabilir
Hepsi doğru geldidoğru mu geldi yanlış ve karışıklılık olmadı ben internete güvenemiyorum
Gerçekten güzel. Sırf bu kargo olayı yüzünden Gamegaraj'dan almayı düşünüyordum ancak Sinerji'den alacağım büyük ihtimalle. Benim kafamı karıştıran Sinerji'nin youtube soru cevap videosunda 2 hafta gibi bir sürede geliyor demişlerdi.Ben kasa sipariş ettim akşam saat 22.00 da ondan sonraki gün parçaları getirmişlerdi sonraki gün kasa tamamlanmıştı öbürsü gün ise elime ulaştı yani 3 günde kargonuz gelebiliyor.
Bana da öyle dendi admin instagram sayfasında 1 haftada geliyor dedi ama 3 günde geldi ve şok oldum olduğunuz lokasyon ve yoğunluğa göre 4 güne filan çıkabilir ama hiçbir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Bana geldiğinde her şeyi kurmuşlardı burdan kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.Gerçekten güzel. Sırf bu kargo olayı yüzünden Gamegaraj'dan almayı düşünüyordum ancak Sinerji'den alacağım büyük ihtimalle. Benim kafamı karıştıran Sinerji'nin youtube soru cevap videosunda 2 hafta gibi bir sürede geliyor demişlerdi.