Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yeter beyler ben daha okuyamiycam intihar ediyorum(konudan alakasız mesaj/spam atanlar eyw)

şöyle söyliyim discord savcılığın adını duyunca tüm verileri 1 saatte toplayıp veren firma

aynı şekilde forumda böyle bir suç işlendiği gösterilip savcılık raporu gelirse forum bir saniye durmadan verileri verir .D
discordumu neredn bulacaklar peki şikayetçi olan kişi kıza 20 tane sms attım diye 1 ay önce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeter beyler ben daha okuyamiycam intihar ediyorum(konudan alakasız mesaj/spam atanlar eyw)
inanmayın böyle boş mesaj atanlara. hepsi ailesine yük olan vasıfsız elemanlar. işleri falanda yok öylesine evde oturuyolar. bişeyi bilmeden yorum yapıyolar sadece

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,522
İsim
ArtiAnius
tm dır hocam 20 tane sms attım tacizciyim. mernis panel falan hayatımda hiç kullanmadım arkadaş gösterdi sadece. kimsenin bilgilerini falanda yaymadım. bilip bilmeden konuşmayın lütfen. üstelik bu forumda kimseye bişey yapmadım. beni kim neden nasıl şikayet etsin
panele girip kızın sülalesine mesaj atmadın mı ? attın numaraları nerden buldun diye sorduk mernis panelinden dedin, ki bu kvkk ihlalilidir numaram bana aittir mesaj bombardımanı yapamazsın! Hadi yaptın diyelim bana yapılsa peşini bırakmam ama kız arkadaşımızada bir tavsiye sen gelecekte olabilcek bir suçlusun bilgine ben olsam yılanın başını küçükken ezmek gerek

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
kardes bulamazlar hadi eyw. ben de ilanlarımı almak isteyip de son anda vazgeçenlere atıyorum

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
discordumu neredn bulacaklar peki şikayetçi olan kişi kıza 20 tane sms attım diye 1 ay önce?

inanmayın böyle boş mesaj atanlara. hepsi ailesine yük olan vasıfsız elemanlar. işleri falanda yok öylesine evde oturuyolar
işte her şey nereden bulacaklar veya bilecekler ile başlıyor ama sen bi iki telefon numarası bulup sms yağmuruna boğunca kendini çok zeki sanıyorsun herhalde :D

panele girip kızın sülalesine mesaj atmadın mı ? attın numaraları nerden buldun diye sorduk mernis panelinden dedin, ki bu kvkk ihlalilidir numaram bana aittir mesaj bombardımanı yapamazsın! Hadi yaptın diyelim bana yapılsa peşini bırakmam ama kız arkadaşımızada bir tavsiye sen gelecekte olabilcek bir suçlusun bilgine ben olsam yılanın başını küçükken ezmek gerek
mernis panelinden kızın sülalesine falan atmadım bu öylesine abartmak için söylediğim bişeydi üstelik mernisim bile yok daha yeni mernis olduğunu öğreniyorum :dDD işin komik yeri o

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,522
İsim
ArtiAnius

inanmayın böyle boş mesaj atanlara. hepsi ailesine yük olan vasıfsız elemanlar. işleri falanda yok öylesine evde oturuyolar. bişeyi bilmeden yorum yapıyolar sadece
şöyle bulucaklar hemen anlatıyım ilk başta bu konuyu forumda açtın diye savcılığa gidilicek kişinin mac adresi ip adresi vb tüm bilgileri istenicek savcılık rapor hazırlayıp forum moderatörleri ve kurucusuna ileticek forum senin mac adresini ve ip adresin dahil tüm verilerini savcılıkla paylaşıcak ip adresin ve mac adresin iss lerde sorgulatılıp evin ve konumun bulunucak konum bulunduktan sonra evine aramaya gelince evinde bulunan telefon tablet pc her şeye el konulucak bu el konulan aletler siber suçlara gidilip taranıcak discorddan tüm veriler istenicek discord verileri verip savcı tutanak tutup adliyeye sevk eticek 1.suçun kvkk ihlat etmek 2. suçun sızdırılan veriler ile işlem yapmak ve bu verileri kontrol etmek 3. suçun mernis vermeden sms bomb atmak 18 yaş altıysan muhtemelen ailene para cezası gelir sanada pc erişim yasağı yada büyük bir kınama yersin siciline işlenir 18 yaş üstüysen en az 2 yıl hapis

mernis panelinden kızın sülalesine falan atmadım bu öylesine abartmak için söylediğim bişeydi üstelik mernisim bile yok daha yeni mernis olduğunu öğreniyorum :dDD işin komik yeri o
7tLVOgGZ_400x400.jpg

şöyle bulucaklar hemen anlatıyım ilk başta bu konuyu forumda açtın diye savcılığa gidilicek kişinin mac adresi ip adresi vb tüm bilgileri istenicek savcılık rapor hazırlayıp forum moderatörleri ve kurucusuna ileticek forum senin mac adresini ve ip adresin dahil tüm verilerini savcılıkla paylaşıcak ip adresin ve mac adresin iss lerde sorgulatılıp evin ve konumun bulunucak konum bulunduktan sonra evine aramaya gelince evinde bulunan telefon tablet pc her şeye el konulucak bu el konulan aletler siber suçlara gidilip taranıcak discorddan tüm veriler istenicek discord verileri verip savcı tutanak tutup adliyeye sevk eticek 1.suçun kvkk ihlat etmek 2. suçun sızdırılan veriler ile işlem yapmak ve bu verileri kontrol etmek 3. suçun mernis vermeden sms bomb atmak 18 yaş altıysan muhtemelen ailene para cezası gelir sanada pc erişim yasağı yada büyük bir kınama yersin siciline işlenir 18 yaş üstüysen en az 2 yıl hapis

7tLVOgGZ_400x400.jpg
peki en büyük avukat savcı sizsiniz. peki benden şikayetçi olan kişi forumumu nerden bulacak o 20 tane sms attığım kız ? forumumu nerden bulupta beni şikayet edecekmiş?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso

7tLVOgGZ_400x400.jpg
bu mesajı gördükten sonra masum ayağına yatan bi arkadaş bırakalım buraya :)))

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,522
İsim
ArtiAnius
peki en büyük avukat savcı sizsiniz. peki benden şikayetçi olan kişi forumumu nerden bulacak o 20 tane sms attığım kız ? forumumu nerden bulupta beni şikayet edecekmiş?
şuan ben kvkk ihlalinden dolayı sana dava açabilirim biliyor muydun :D bana açıldığı için tüm prosedürü biliyorum dostum şuan bu mesajları okuyan herhangi biride sana dava açabilir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom