Fenerbahçemm
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Lise 10. Sınıfa gidiyorum ilk dönem ortalamam 48 2. Dönem 50 çok istedim ama puan vermediler,2. Dönem 50 olması yetiyor mu geçmem için
kalırsın. Yalvarabildiğin kadar yalvar müdür yardımcısı ile konuş geçemiyorum 2 puancık de verirlerse geçersin ama öbür türlü kaldın.Lise 10. Sınıfa gidiyorum ilk dönem ortalamam 48 2. Dönem 50 çok istedim ama puan vermediler,2. Dönem 50 olması yetiyor mu geçmem için
Ortalaması "50 altı olursa" 3 dersten kalırsa sorumlu geçiyor, 3 dersten fazlasından kalırsa sınıfta kalmış oluyor.kalırsın. Yalvarabildiğin kadar yalvar müdür yardımcısı ile konuş geçemiyorum 2 puancık de verirlerse geçersin ama öbür türlü kaldın.
iki dönem 50 çıkartamamış birisi sadece 3 dersten kalmaz. yanlış anlamayın kötülemiyorum ama sonuç olarak kalıyor sınıfta.Hocam ilk dönem 48 2. dönem 50 ise yıl sonu 49 Olur. Eğer yıl sonu ortalamanız 50 puanın altıysa ve 3 dersten fazla kaldıysanız sınıfta kalırsınız. Eğer yıl sonunda kaldığınız dersler 3 ten fazla olursa kalırsınız, ama yıl sonu ortalaması 50 puan üzeriyse her türlü geçiyorsunuz yalvarın yakarın karneler basılmadan 1 puan yükselsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortalaması "50 altı olursa" 3 dersten kalırsa sorumlu geçiyor, 3 dersten fazlasından kalırsa sınıfta kalmış oluyor.
Evette kural öyle yani, tüm dersleri iyiyse 3 dersten 0 aldıysa mesela yıl sonu ortalaması 50'nin altında olursa sorumlu geçebiliyor. Ama düşük bi ihtimal tabii ki 3 ten fazlasından kalmıştır dolayısıyla sınıfta kalır. Ama 1 puan verirler diye düşünüyorum karneler basılmadan müdürle konuş benceiki dönem 50 çıkartamamış birisi sadece 3 dersten kalmaz. yanlış anlamayın kötülemiyorum ama sonuç olarak kalıyor sınıfta.