Neler Yeni

Sınıftaki kız bende hoşlanıyor mu ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,969
İsim
göksel yurtcan
bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden hoşlanıyormu ? gibi konular açan arkadaşlar bir psikologmuyuz kıza sorsanıza gelip okulda kızı ayarlayamayız size lütfen gidin ve sorun burada bu konulardan bıktık ve sorunuzun cevabını burada bilen kımse yok sadece kız biliyor

egebaranakk0

80+ Silver
bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden hoşlanıyormu ? gibi konular açan arkadaşlar bir psikologmuyuz kıza sorsanıza gelip okulda kızı ayarlayamayız size lütfen gidin ve sorun burada bu konulardan bıktık ve sorunuzun cevabını burada bilen kımse yok sadece kız biliyor
hapşururken sana bakıyor ??????

Kara*

80+ Silver
Tam emin olamazsın ama özelini açmasıyla bakışmaları ile hemen kapılmanı önermiyorum aranız iyi bile olsa sen "arkadaşız" damgası yediğin an aranız bozulmasın sonra. Bence biraz daha bekle kızın hal haraketlerinden anlarsın.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,969
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam emin olamazsın ama özelini açmasıyla bakışmaları ile hemen kapılmanı önermiyorum aranız iyi bile olsa sen "arkadaşız" damgası yediğin an aranız bozulmasın sonra. Bence biraz daha bekle kızın hal haraketlerinden anlarsın.
Tam okumadınızmı hocam

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Zamana bırak acele etme
Kız olmak ne kadar kolay la
Hiçbirşey yapmıyorsun her şey senin oluyor
Kaç konu oldu bu daha 1 haftada
Devamında açılacak konularıda biliyoruz

Kara*

80+ Silver
Tam okumadınızmı hocam
Okudum hocam açılmayı düşünüyorsan diye işin sonu friendzone olur ise dedim. Peki sen ne yapacaksın açılmayı düşünüyor musun pek fazla vakit geçirmeden? Kızın bu hal haraketleri illa senden hoşlanıyor anlamına gelmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamana bırak acele etme
Kız olmak ne kadar kolay la
Hiçbirşey yapmıyorsun her şey senin oluyor
Kaç konu oldu bu daha 1 haftada
Devamında açılacak konularıda biliyoruz
Aaksgaj öyle ilk haftalar şimdi heves hevese kaldılar okul ortamı tatile göre daha şen olduğuna özlemişlerdir.

Ariseks

80+ Gold
Garip

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
image.png

Top Bottom