Sınıftaki kız bende hoşlanıyor mu ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,170
bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden hoşlanıyormu ? gibi konular açan arkadaşlar bir psikologmuyuz kıza sorsanıza gelip okulda kızı ayarlayamayız size lütfen gidin ve sorun burada bu konulardan bıktık ve sorunuzun cevabını burada bilen kımse yok sadece kız biliyor

bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden hoşlanıyormu ? gibi konular açan arkadaşlar bir psikologmuyuz kıza sorsanıza gelip okulda kızı ayarlayamayız size lütfen gidin ve sorun burada bu konulardan bıktık ve sorunuzun cevabını burada bilen kımse yok sadece kız biliyor
hapşururken sana bakıyor ??????

Tam emin olamazsın ama özelini açmasıyla bakışmaları ile hemen kapılmanı önermiyorum aranız iyi bile olsa sen "arkadaşız" damgası yediğin an aranız bozulmasın sonra. Bence biraz daha bekle kızın hal haraketlerinden anlarsın.

Tam emin olamazsın ama özelini açmasıyla bakışmaları ile hemen kapılmanı önermiyorum aranız iyi bile olsa sen "arkadaşız" damgası yediğin an aranız bozulmasın sonra. Bence biraz daha bekle kızın hal haraketlerinden anlarsın.
Tam okumadınızmı hocam

Zamana bırak acele etme
Kız olmak ne kadar kolay la
Hiçbirşey yapmıyorsun her şey senin oluyor
Kaç konu oldu bu daha 1 haftada
Devamında açılacak konularıda biliyoruz

Tam okumadınızmı hocam
Okudum hocam açılmayı düşünüyorsan diye işin sonu friendzone olur ise dedim. Peki sen ne yapacaksın açılmayı düşünüyor musun pek fazla vakit geçirmeden? Kızın bu hal haraketleri illa senden hoşlanıyor anlamına gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamana bırak acele etme
Kız olmak ne kadar kolay la
Hiçbirşey yapmıyorsun her şey senin oluyor
Kaç konu oldu bu daha 1 haftada
Devamında açılacak konularıda biliyoruz
Aaksgaj öyle ilk haftalar şimdi heves hevese kaldılar okul ortamı tatile göre daha şen olduğuna özlemişlerdir.

Garip

Son düzenleme:
image.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,935
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri