Neler Yeni

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Sinirliyken bir kaza çıktı ve monitörümün ekranı resimdeki gibi oldu. 1-2 ay olmuştu alalı ve günümüz fiyatları ile yeni bir monitör almak çok pahalıya mal oluyor. Servis tamirini sağlar mı? Tamiri olursa ne kadar olur? Sorun çok ağır mı? Modeli:
ASUS TUF Gaming 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2X HDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming monitör.
WhatsApp Image 2024-09-18 at 23.34.25_feda972d.jpg

WhatsApp Image 2024-09-18 at 23.34.26_de3ef78b.jpg

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
panel demek monitor demek sıfırı neyse aynı parayı isterler yani yeni monitor bakmaya başla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
panel demek monitor demek sıfırı neyse aynı parayı isterler yani yeni monitor bakmaya başla.
hiç mi daha uyguna yapmazlar, mesela monitör 4 bin lira, 3 bin liraya yaptıramaz mıyım?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berk
hiç mi daha uyguna yapmazlar, mesela monitör 4 bin lira, 3 bin liraya yaptıramaz mıyım?
kendi servisinde değil de mahalle televizyoncusunda biraz daha uyguna panel takarlar ha takılan panel gaming mi olur onu konuşmak lazım. ben benim televizyonun paneli televizyoncuya yaptırmıştım eskisinden bir farkı yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi servisinde değil de mahalle televizyoncusunda biraz daha uyguna panel takarlar ha takılan panel gaming mi olur onu konuşmak lazım. ben benim televizyonun paneli televizyoncuya yaptırmıştım eskisinden bir farkı yoktu
Mahalle televizyoncusunda yaptırsak hz konusunda değişiklik olur mu? komik bir soru ama...
Mesaj otomatik birleştirildi:

At çöpe yenisini al. Ekonomik durum yetiyorsa tabi.
Ne kadar kolay yazması 🙂

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berk
Mahalle televizyoncusunda yaptırsak hz konusunda değişiklik olur mu? komik bir soru ama...

Ne kadar kolay yazması 🙂
nasıl bir panel takacağını konuşman lazım şuan burdan ne desek boş ama sen istediğin özellikleri söylersen o tedarikçisinden ayarlar

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
durum ićin gećmis olsun kırık olan 2.ekranınız h.o

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
nasıl bir panel takacağını konuşman lazım şuan burdan ne desek boş ama sen istediğin özellikleri söylersen o tedarikçisinden ayarlar
Teşekkür ederim hocam son olarak maliyet konusu eğer bütçeden dolayı öyle düşük bir panel taktırırsam tahmininzce veya tecrübeniz varsa aşağı yukarı o ne kadar tutar, monitörün orjinali 4 bin lira.

durum ićin gećmis olsun kırık olan 2.ekranınız h.o
2. kırık ekranınız derkan anlayamadım orayı. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom