Neler Yeni

Sınırsız ban yiyen üyelerin profilleri neden silinmiyor?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
şuanda oluyor o hesaplar?
Bak şimdi mesala bu forumun sunucusunun 30TB alanı var diyelim (total) ve bunu parası zaten ödenmiş.

Bunun 18TB si dolu diyelim bu sayının 700gb sini perma hesaplar kaplıyor diyelim. Bunu 30tb olan depolamada tutsan daha mantıklı olmaz mı ?
Senin verdiğin tavsiyeden anladığım kadarı ile bu sunucu ile alakası olmayan bir depolama biriminde saklansın diyorsun yani buda extra hardisk masrafı vb.

Ben gereksiz depolama israfı derken dosyaları kastetmedim , hardisk masrafını kastettim :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
Bak şimdi mesala bu forumun sunucusunun 30TB alanı var diyelim (total) ve bunu parası zaten ödenmiş.

Bunun 18TB si dolu diyelim bu sayının 700gb sini perma hesaplar kaplıyor diyelim. Bunu 30tb olan depolamada tutsan daha mantıklı olmaz mı ?
Senin verdiğin tavsiyeden anladığım kadarı ile bu sunucu ile alakası olmayan bir depolama biriminde saklansın diyorsun yani buda extra hardisk masrafı vb.

Ben gereksiz depolama israfı derken dosyaları kastetmedim , hardisk masrafını kastettim :)
evet hocam bundan bahsediyorum mesela mesajları silinmesin ama mesajları bir guest diye görebilelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki veriler zaten sizin bilgisayarınıza etki yapmaz.
ya hocam lütfen konudan çıkın biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ha birde perma banlı olan hesaplarda IP adresi bilgisi var. bu kişi yeni hesap açıp kullandığında (aynı IP'den) tespit edebiliyorlar algoritma eşleştiriyor o 2 hesabı. Ama o perma yiyen hesap silinse O adamın IP side silincek. Böylelikle adam yeni hesap açabilcek

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
evet hocam bundan bahsediyorum mesela mesajları silinmesin ama mesajları bir guest diye görebilelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya hocam lütfen konudan çıkın biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz
Senden mi izin isteyeceğim?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
Ha birde perma banlı olan hesaplarda IP adresi bilgisi var. bu kişi yeni hesap açıp kullandığında (aynı IP'den) tespit edebiliyorlar algoritma eşleştiriyor o 2 hesabı. Ama o perma yiyen hesap silinse O adamın IP side silincek. Böylelikle adam yeni hesap açabilcek
hocam sunucu giriş kayırları nasıl silinsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,168
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sunucudaki bilmem kaç MB veri niye düşündürüyor sizi, o iş bizde. Siz keyifli vakit geçirmeye bakın :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hesabı silinen kişinin forumda yazdığı tüm mesajlar da silinirse iyi olmaz bence. Perma yemiş olsa bile belki zamanında yazmış olduğu yararlı bir mesaj yıllar sonra Google aramasından gelen birinin işine yarayacak. Forumlar aynı zamanda bilgi birikimi görevi gören platformlardır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom