Sinüzitin ne olduğunu biliyor musun?Sinüzitte tat ve koku gittiğini ilk defa duyuyorum. Sen koronasın bence.
Aynen sinüzit o korona falan olamaz zaten tat koku kaybı falan (!)Beyler sinüzit olan var mı tat ve koku gidiyor mu?
EvetSinüzitin ne olduğunu biliyor musun?
Testim negatif çıktı.Aynen sinüzit o korona falan olamaz zaten tat koku kaybı falan (!)
Koyu burun akıntısı, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı, yüzde dolgunluk hissi, tat-koku kaybı ve ateş akut sinüzitin klinik tanısında yer alan majör kriterleri oluşturur.sinuzitte öyle bir şey yok
Koyu burun akıntısı, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı, yüzde dolgunluk hissi, tat-koku kaybı ve ateş akut sinüzitin klinik tanısında yer alan majör kriterleri oluştururAynen sinüzit o korona falan olamaz zaten tat koku kaybı falan (!)
Tat koku gidiyor mu?10 yıldır sinüzütüm var. Alnım azıcık terli olsun gözümün üstü tatlı tatlı ağrımaya başlıyor. Eğer arveles içmez isem 30-40 dk içinde daha da ilerliyor ve önümü göremez hale geliyorum.
Hayır gitmiyor.Tat koku gidiyor mu?
Benim şuan elmacık kemiği alın kısmı böyle dolu gibi hissediyorum masaj yaptıkça hissediyorum.Hayır gitmiyor.
Valla hocam sinüzütün bir tedavisi yok. Eskiden buhar falan veriyorlardı. Sinüs kanallarını açan grip hapları var ama hiçbiri arveles kadar işe yaramıyor. Eğer başım ağrımaya başlıyor ise arvelessiz geçmiyor.Benim şuan elmacık kemiği alın kısmı böyle dolu gibi hissediyorum masaj yaptıkça hissediyorum.