HknGokse
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
koydukları fotoğraflar genellikle herkesin kullandığı ortak fotoğraflar olduğu için farklı çıkması normal ama aynı olmadığı için iade edebilirsin hemde daha ucuza daha iyi mousepadler var2 gün önce bu mousepadi sipariş ettim bu geldi ne yapmam gerek aynı ürünü yollamamışlar?Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Peki ürünü ben açtım kargocu verdiği gibi kaçtı gitti iade alırlarmı ürünü beya paramı geri alabilirmiyimkoydukları fotoğraflar genellikle herkesin kullandığı ortak fotoğraflar olduğu için farklı çıkması normal ama aynı olmadığı için iade edebilirsin hemde daha ucuza daha iyi mousepadler var
iade2 gün önce bu mousepadi sipariş ettim bu geldi ne yapmam gerek aynı ürünü yollamamışlar?Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
evet tekrar paketleyin satıcı ile iletişime geçin kargoya verin paranızı iade edereler bizde dambıl iade etmiştik paramız geri geldiPeki ürünü ben açtım kargocu verdiği gibi kaçtı gitti iade alırlarmı ürünü beya paramı geri alabilirmiyim
Benim de başıma geldi iade ettim2 gün önce bu mousepadi sipariş ettim bu geldi ne yapmam gerek aynı ürünü yollamamışlar?Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
tdk çıldırıyordambıl
iade et2 gün önce bu mousepadi sipariş ettim bu geldi ne yapmam gerek aynı ürünü yollamamışlar?Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11