Öneri Sipariş geçeceğim son fikirleriniz

Bence bu iki ürüne bak ikisi de çok daha tatlı ve atx.
Matx anakartlar çok ufak duruyor sistemde, sıkış pıkış kalıyor
10.5k çıktıktan sonra 11.5 çıkıp x870 alınmazmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al geç bunu boş yere anakarta para saçma.
B650 alasım yok hocam

Madem öyle kıy paraya şunu al.
X670e x870 eagleden dahamı iyi? yok hocam aşar beni ya. Ben normalde tuf b850m plus düşünüyorum ama 1k daha fark verip x870 serisine geçsemmi ordayım ben? Diyelim salıyorum 2 sene sonra ryzen 7 10800x3d diye bi kart çıktığını farz edelim. Ve 9800x3d den %30 daha performanslı. Buna geçmek istediğimi düşünsek bu kartlar her açıdan yetermi?

X670e x870 eagleden dahamı iyi? yok hocam aşar beni ya. Ben normalde tuf b850m plus düşünüyorum ama 1k daha fark verip x870 serisine geçsemmi ordayım ben?
Faz yapısı yaklaşık aynı, çipsetin daha iyi olacağı için bazı portların hızı artar bir de ATX olduğu için fazla M2 slotu vardır başka çok fark olmaz.

Faz yapısı yaklaşık aynı, çipsetin daha iyi olacağı için bazı portların hızı artar bir de ATX olduğu için fazla M2 slotu vardır başka çok fark olmaz.
Yok okadar fark veremem ozaman yapacağım en max şey tuf b850m plus yerine x870 eagle olur oda 1k tl fark var diye. Hangisi sence? Bana. İleride çıkacak X3d oyun canavar işlemcileri için temeli sağlam olsun istiyorjm

Geri