Neler Yeni

Yardım Siparişimi iptalmi etmeliyim ? Sipariş pazartesi gelicek

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atakan Yıldırım
hawk v4 sipariş ettim . Az önce forumda gezerken birisininde siparişinin altına yazılanları gördüm iptal mi etmeliyim daha uygun önerebileceğiniz koltuk varmı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk v4 sipariş ettim . Az önce forumda gezerken birisininde siparişinin altına yazılanları gördüm iptal mi etmeliyim daha uygun önerebileceğiniz koltuk varmı .
4-8 saat arası kullanıcam günlük rahatlığı önemli benim için

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz

bende daha dün v6 modelini sipariş verdim bende aynı yazıları gördüm ne yapıcam bilmiyorum

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

8-10 saat oturan birisiyim bana rahat geliyor. Kusur konusunda kusurları var evet buna kimse itiraz edemez ama şans işi bu. Beğenmezsen direkt iade et. Satıcı en ufak sorunda yeni parçaları da gönderiyor. Aldıktan sonra kol pedi almanı öneririm kolçakların üstü biraz dandik dışarıdan düz gözüküyor ama dokunduğunda içeri göçmüş oluyor. Kol pedi ekstra rahatlık sağlıyor ve bu durumun önüne geçiyor. Şu an 250 TL düşmüş ben daha pahalıya almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atakan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende daha dün v6 modelini sipariş verdim bende aynı yazıları gördüm ne yapıcam bilmiyorum
ben 1 hafta önce verdim pazartesi teslim var teslimat olmadan iptal etmem lazım yoksa kargoyla uğraşılcak

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,798
İsim
Kerem Çavuş
ya yok kanka hayırlı olsun 8 aya yakındır kullanıyorum 1 kere gıcırdama sorunu yaşadım yeni alt mekanizma yolladılar bu fiyata gayet kaliteli yerine 2 3 kya ofis koltuğu da alabilirsin seçenek olarak orası da sana kalmış kullanım amacına göre değişir , bu fiyata çok kez konu açıldı gördüğüm kadarıyla da hepsi hawk aldı aralarında sorun yaşayan da görmedim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Benim aklıma takılan tek şey Elraenn'in bu koltuğu tercih ediş nedeni.
Sırt problemleri vardı sanırsam rahat bir koltuk kullanması lazım kendisini pek izlemiyorum ama bazı videolarına denk geliyorum.
Hawk sponsor zaten başta bu aklıma geliyor da sırf para için sırtı daha da riske atmaya değer mi yoksa gerçekten mi rahat geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atakan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim aklıma takılan tek şey Elraenn'in bu koltuğu tercih ediş nedeni.
Sırt problemleri vardı sanırsam rahat bir koltuk kullanması lazım kendisini pek izlemiyorum ama bazı videolarına denk geliyorum.
Hawk sponsor zaten başta bu aklıma geliyor da sırf para için sırtı daha da riske atmaya değer mi yoksa gerçekten mi rahat geliyor
bendede sırt omurga problemi var her türlü öneriye açığım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Dostum içini ferah tut şimdiden hayırlı olsun. 1 senedir kullanıyorum kaliteli bir koltuk ve firma. İlk günler gicirdiyor diye nem kapıp hemen adamları aramıştım ve bana hemen yeni alt takim göndereceklerini söylediler. Uğraşmak istemediğim icin kullanmaya devam ettim 2 fun sonra düzelmişti. Bunu neden soyledim: Adamlar seninle ilgileniyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1
Top Bottom