Sipay Hesabımı Kitledi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Geçtiğimiz günlerde hesabımdan para transferi yapamıyorum diye müşteri hizmetlerini aramıştım. Bana hesabımın sözleşmeli kullanıcı olarak gözükmediğini bildirdiler, ben hesabı 1 sene önce falan açmış ve açtığım an hesabı yükseltmiştim 1 senedir sorunsuz kullanıyordum. Bugün de yaptığım aramadan dolayı beni tekrar arayıp hesaptaki yapılan işlemlerden dolayı hesabımın bloke edildiğini söylediler, hesaptaki işlemlerim, spotify ve netflix için hesaba para atıp cashback almak, normal alışveriş için kartlarını kullanmaktı. Şu anda hesabımı haksız yere kitlediler, ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Konu ile alakalı BDDK'ya başvuru yapabilirsiniz aynı zamanda tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz.
Not: geçmişte benzer sorunu ininal ile yaşamıştım tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru sayesinde çözüme kavuşturmuştum.

Konu ile alakalı BDDK'ya başvuru yapabilirsiniz aynı zamanda tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz.
Not: geçmişte benzer sorunu ininal ile yaşamıştım tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru sayesinde çözüme kavuşturmuştum.
Hocam sonuçta haksız bulunmaz mıyım? Çünkü sistemlerinde sözleşmeli kullanıcı olarak gözükmüyorum, aksini ispatlayabilecek herhangi bir ekran görüntüsü vs. de yok elimde. Uygulamadan hesabıma girip hesap bilgilerime baktığım zaman sözleşmeli kullanıcı yazıyordu, ancak şu an hesabıma dahi giremiyorum.

Hocam sonuçta haksız bulunmaz mıyım? Çünkü sistemlerinde sözleşmeli kullanıcı olarak gözükmüyorum, aksini ispatlayabilecek herhangi bir ekran görüntüsü vs. de yok elimde. Uygulamadan hesabıma girip hesap bilgilerime baktığım zaman sözleşmeli kullanıcı yazıyordu, ancak şu an hesabıma dahi giremiyorum.
hocam sipay kullanamazsınız. İzinleri geçici olarak durduruldu

Bende kullanamıyorum sipay ve nays artık bankaya kayıt olmadan kullandırtmıyor sanırım bende çok upraştım sinirim bozuldu. Naysta kartımı göstermiyor bakiyem var ama numara giremiyorum sitelere sinir bozucu. Cashback dönemi bitti sanırım

Bende kullanamıyorum sipay ve nays artık bankaya kayıt olmadan kullandırtmıyor sanırım bende çok upraştım sinirim bozuldu. Naysta kartımı göstermiyor bakiyem var ama numara giremiyorum sitelere sinir bozucu. Cashback dönemi bitti sanırım
Hocam İş bankasında hesabım var nays kullanabiliyorum o yüzden sorunsuz ama sipayın herhangi bir bankası yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sipay kullanamazsınız. İzinleri geçici olarak durduruldu
Herkes mi kullanamıyor o zaman?

Sipay geçici olarak kapandı zaten, bir daha açılmaz bence

Sipay yüzünden hepsipay de çöktü. Onların altyapısını kullanıyorlardı sanırım. Kart bilgisi göremiyorum hepsipayde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,306
Üyeler
185,703
Son üye
Ressime32
Geri