İyi birseymis galibaKas yırtıkları demişti benim doktor. Bende de var.
Bendede var hızlı boy artışındanda kaynaklanıyorDoktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?
Hocam benim boyum zaten uzun daha uzamasına gerek yok.Kilo artışından galibaBendede var hızlı boy artışındanda kaynaklanıyor
Kas yırtığı değil deri çatlağı arkadaşlarKas yırtıkları demişti benim doktor. Bende de var.
Bilmiyorum artık. Ben sadece benim doktorun yalancısıyım.Kas yırtığı değil deri çatlağı arkadaşlar
Benimde karnımda var spor yapınca oluyor bendede yoktu 2-3gün spor yaptım (öncedende deneyimim var 2 yıl tekrardan başladım) direk çıktı bunlar.Doktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?
Aynen öyle oluyor galibaBenimde karnımda var spor yapınca oluyor bendede yoktu 2-3gün spor yaptım (öncedende deneyimim var 2 yıl tekrardan başladım) direk çıktı bunlar.
zaten boyun hızlı artarsa çabuk kilo verdiğin için oluşur seninkide tam zıttı gibiHocam benim boyum zaten uzun daha uzamasına gerek yok.Kilo artışından galiba