3.000-3.500 tl ama araya 100-200 tl kaçarsa sıkıntı olmaz yani maks 3650Kanka çok kötü ya bütçe ne kadar?
Degistirmiyorum sitede yanlis yazmislar 2200gGT 1030 gereksiz. Zaten R3 2200G'nin içindeki dahili grafik GT1030'a yakın bir performans veriyor.
Ek olarak neden R3 1200 alıp sonrasında R3 2200G ile değiştiriyorsun?
Bütçe 4100 olursa bu sistemi al daha düşük bütçede iyi sistem yok. O sistem kötü. @AhmetN neden kızgın attın 4100`e daha iyi sistem varsa at da bilgilenelim?3.000-3.500 TL ama araya 100-200 TL kaçarsa sıkıntı olmaz yani maks 3650
Neye göre güzel mi?Yeni sistem arkadaşlar iyi mi? ekran kartida var eksik felan varmi ? Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd ryzen 3 2200 olacak.
Oyun oynatirmi yani bi pc hocasi gg3 eder mi? ?Neye göre güzel mi?
Benim attığım ile farkı nedir bunun hocam islemci ayniBütçe 4100 olursa bu sistemi al daha düşük bütçede iyi sistem yok. O sistem kötü.
Pollux 3A-K - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Senin attığın sistemin ekran kartı GT1030 bu sistemin ekran kartı RX560 hemen hemen 1050Ti performansında GT1030`dan çok daha iyi. Attığın kasa kötü PSU patlamaya hazır. SSD kötü. Ne yap ne et benim attığım sisteme bak derim.Oyun oynatirmi yani bi pc hocasi gg3 eder mi? ?
Benim attığım ile farkı nedir bunun hocam islemci ayni
Nasıl oyunlar oynadığına göre değişir.Yeni nesil oyunlarda akıcılık bekleme bence.Oyun oynatirmi yani bi pc hocasi gg3 eder mi? ?
Benim attığım ile farkı nedir bunun hocam islemci ayni
Anladım hocam da ben taksitle alacam 4.700 tl felan yapıyor taksitle alınca daha düşüğün bulamazmiyiz pc hocasi g3 çok güzeldi o tekrar gelirmi stoklaraSenin attığın sistemin ekran kartı GT1030 bu sistemin ekran kartı RX560 hemen hemen 1050Ti performansında GT1030`dan çok daha iyi. Attığın kasa kötü PSU patlamaya hazır. SSD kötü. Ne yap ne et benim attığım sisteme bak derim.
Ets2,gta 5, valorant cs felan oynarımNasıl oyunlar oynadığına göre değişir.Yeni nesil oyunlarda akıcılık bekleme bence.
Dediğin oyunları attığım sistem rahat oynatır ileride +8RAM eklersen hoş olur. G3 sistemin stoğu bitti. Taksit işini bilmem ama 4100`e alınacak bir sistem GT1030 almaAnladım hocam da ben taksitle alacam 4.700 TL felan yapıyor taksitle alınca daha düşüğün bulamazmiyiz pc hocasi g3 çok güzeldi o tekrar gelirmi stoklara
Ets2,gta 5, valorant cs felan oynarım
Tmda bütçe yok reisDediğin oyunları attığım sistem rahat oynatır ileride +8RAM eklersen hoş olur. G3 sistemin stoğu bitti. Taksit işini bilmem ama 4100`e alınacak bir sistem GT1030 alma
Hocam 500 TL fark oynuyor attığın sistemin SSD kasa PSU her şeyi kötü tamamen paranı çöpe atarsın sen bilirsinTmda bütçe yok reis
Bu sistemde kötü.Tmda bütçe yok reis
Alıntıyı görüntüle
Hocam ilerde para biriktirip sağlam ekran karti taksam bu nasil olur