Neler Yeni

Sistem Hakkında Yorumunuz?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
Hocam tam bütçeniz ne kadardı?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
yusuf ecer
EKRAN KARTI : Power Color Red Devil Rx6700XT

İŞLEMCİ: Ryzen 5 7600X

ANAKART:

AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik

RAM :

Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL30 CMH32GX5M2B6000Z30K Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

PSU :

FSP Hydro G Pro HG2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD : Kioxia Exceria G2 2TB

KASA : Phanteks Eclipse G500A

SIVI SOĞUTMA : ARCTIC Liquid Freezer II - 360

Sistem için herhangi değişecek parça vs öneriniz var mı.

Bütçeyi şuan bundan fazla arttırmayı düşünmüyoruz. Fakat "şu parça değil de bu parçayı alırsak çok daha iyi olur" dediğiniz bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz :peepo1:
Sıvı soğutma piyasanın net en iyisi ama şuan fiyatı çok yükseldi. Biraz daha sesli çalışması beni üzmez dersen ls 720 de çok performanslı modellerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu çok güvenilir gelmedi.İyi bir sistem alırken psu kalitesi önemli.Asustan gold veya plat olan bir psu öneririm.
Gold veya plat psu sadece elektriğe etki eder bu birincisi. İkincisi de fspnin en sağlam psularından bu model. Full korumalı modüler ve gold zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atlas Duman
6800xt bu işlemcinin yanına yakışandır. 6700xt olmaz.
en aşağı 280mm sıvı soğutma şart.
m2 kc3000 kingston al
ramler güzel
anakart bunu al asrock alma sogutma iyi değil
kasa güzel
Bu Asrock Riptide, Asrock'un en tepe modeliyle 7950x işlemcisinde birebir aynı performans veriyor? Alınabilecek en ucuz ve en iyi anakart durumunda şuan. Al dostum kaliteli bir anakarttır kendisi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
yusuf ecer
Güzel sistem. O işlemci için o soğutucu fazla ve şuan ki fiyatını haketmiyor. Şu yeter.
Artan parayada ssdyi kc3000 ya da fury renagede olarak yükseltmeni tavsiye ederim.
Ne kadar corsair bağımlısı biri olsam da corsair sıvı soğutmalar arcticin ne ses açısından ne performans açısından yanından geçemez :')

milenix

80+ Gold
Ne kadar corsair bağımlısı biri olsam da corsair sıvı soğutmalar arcticin ne ses açısından ne performans açısından yanından geçemez :')
Performansı daha fazla gibi bir şey belirtmedim. Bu soğutucunun fazlasıyla yeteceğini üstünün gereksiz masraf olduğunu belirttim.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Psu çok güvenilir gelmedi.İyi bir sistem alırken psu kalitesi önemli.Asustan gold veya plat olan bir psu öneririm.
Fsp g prodan daha güvenilir bir PSU önerebilir misiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

H100 yük altında gürültülü çalışıyo, ama fiyatı zamlanmasaydı alınabilirdi yine de

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
yusuf ecer
Performansı daha fazla gibi bir şey belirtmedim. Bu soğutucunun fazlasıyla yeteceğini üstünün gereksiz masraf olduğunu belirttim.
Hayır o konuda sıkıntı yok zaten; h100 fiyatında hatta daha ucuza deepcool ls520 var. Öyle performanslı bir model varken tercih edilmez demek istemiştim.

milenix

80+ Gold
Hayır o konuda sıkıntı yok zaten; h100 fiyatında hatta daha ucuza deepcool ls520 var. Öyle performanslı bir model varken tercih edilmez demek istemiştim.
Arada sadece 80 tl fark var. Ben h100 daha iyi diye biliyorum ama emin değilim.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam bence de Psu gayet kaliteli bir psu Cooler masterin 650w ını alacaktık fakat bunu daha uygun gördük.
Fsp hydro g pro, tr de satışta olan en iyi PSU kardan birisi hocam, fsp nin bir üst modeli daha var ancak tr de satışı yok, cm almadığın iyi olmuş bu arada çoğu modelinde az çok coilwhine var çünkü

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Fsp hydro g pro, tr de satışta olan en iyi PSU kardan birisi hocam, fsp nin bir üst modeli daha var ancak tr de satışı yok, cm almadığın iyi olmuş bu arada çoğu modelinde az çok coilwhine var çünkü
Evet o yüzden vazgeçtik. Teşekkürler yardım için.

Top Bottom