Tüm driverlar güncel ve doğru kurulduğu ile alakalı bir şey söyleyemem ama bios güncel olmaya bilir ama bios güncelken bile aldığımı hatırlamıyorum düzgün fps ddu driverler ne oluyor bilgi verebilir misin beni yönlendir deneyip gelirim tekarar olmadı parçaları da nasıl değerlendiricem pekiBios güncel mi? Tüm driverların güncel ve doğru mu kuruldu? Bios güncel değilse güncelle driverları temiz bir şekilde tekrar kur. Daha önce bir ekran kartı takıldıysa DDU ile driverları temizle tekrar kur hala sorun devam ederse? Parçalar değerlendirilebilir bence.
yönlendirmede bulunabilirsen denerim nasıl yapacagıma dair format atarım ama driverleri doğru bir şekilde nasıl kurarıztemiz bir formattan sonra bios chipset ekran kartı driver kurulumları yapılmalı bence belki ssd bile eskimiş olabilir testini yapman lazım
önce bios güncelle youtubeye b450m s2h bios nasıl güncellenir araştır. temiz bir flash bellek bul içine at güncelle. Biraz riskli bir işlem dikkatli yap bios güncellerken flash bellek çıkar yada elektrkler kesilirse anakart gidebilir iyi araştır. korkmana da gerek yok şu ana kadar 50 60 kere bios güncelledim arkadaşlarımın ve kendimin bir kere bile olmadıyönlendirmede bulunabilirsen denerim nasıl yapacagıma dair format atarım ama driverleri doğru bir şekilde nasıl kurarız
sonra temiz bir format at Windows Home kur mesela diğerlerine göre daha oyun performanslı. Sonra ilk başta Chipset driver yükle onlar da youtube de var kendi anakartını sitesin de bularak yapabilirsin Gigabyte b450m s2h yazınca çıkaryönlendirmede bulunabilirsen denerim nasıl yapacagıma dair format atarım ama driverleri doğru bir şekilde nasıl kurarız
Bu linkten ddu yu indirTüm driverlar güncel ve doğru kurulduğu ile alakalı bir şey söyleyemem ama bios güncel olmaya bilir ama bios güncelken bile aldığımı hatırlamıyorum düzgün fps ddu driverler ne oluyor bilgi verebilir misin beni yönlendir deneyip gelirim tekarar olmadı parçaları da nasıl değerlendiricem peki
işlemci driverini kur. bunları yaparken de windows güncellemelerini yapabilirsin hepsi bitince pc yi kapat bios güncellediğin için ram hızın düşmüştür ram XMP yi aç ramleri kendi ayarına çekyönlendirmede bulunabilirsen denerim nasıl yapacagıma dair format atarım ama driverleri doğru bir şekilde nasıl kurarız
Donanımsal sorun yoksa muhtemelen formattan sonra dizelir. Bende de fps sorunu vardı drop oluyordu formattan sonra düzeldiddu kurup ekran kartı driver silip
Güncel olanı kurdum
Bios güncellemesi yaptım sonuç hala aynı bir tek format kaldı ama yinede olmayacak sorun nedir anlamadım hala
İnşallah düzelir kardeşim onu da bugün bir ara denerimDonanımsal sorun yoksa muhtemelen formattan sonra dizelir. Bende de fps sorunu vardı drop oluyordu formattan sonra düzeldi