Yardım Sistem kapalı ama psu dan ses geliyor

Reaksiyon skoru
15
Konu başlığında da belirttigim gibi kesin olarak sistem kapali olmasina rahmen psu da. Tiz bir ses geliyor kulak cinlamasi gibi düşünün. Sistemi daha yeni aldim kulaklık ile oynuyorum oyunlari onceden var mıydı bilmiyorum dikkat etmemiştim. (Perşembe günü bana gelmişti)

Konu başlığında da belirttigim gibi kesin olarak sistem kapali olmasina rahmen psu da. Tiz bir ses geliyor kulak cinlamasi gibi düşünün. Sistemi daha yeni aldim kulaklık ile oynuyorum oyunlari onceden var mıydı bilmiyorum dikkat etmemiştim. (Perşembe günü bana gelmişti)
Bilgisayar kapalı olsa bile PSU'nun içinde hala elektrik oluyor. Bobinler çok ince CW yapabilir bu yüzden. Yani normal.

aynı sen benim sistemimde de var çok takmamak lazım ne yapabilirim dersen sistemi prizden çek kasayı elektirik gitmesin kasanın önündki açma tuşuna 2-3 defa 5 saniye bas sistemdeki elektriği al Statik elektrik birikmesin benim sistemimde saçma şekilde statik elektik birikmişti kafam rahat kullanıyroum

Sağlık bir durum değil garantiye yollamak iyi olur
Yük altında çıkan bobin sesiyle bu bir değil

Bilgisayar kapalı olsa bile PSU'nun içinde hala elektrik oluyor. Bobinler çok ince CW yapabilir bu yüzden. Yani normal.
İade edim mi veya birebir değişim psu markası fazeon ama modelini bilmiyorum kasayla geldi jasa modeli fazeon f11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık bir durum değil garantiye yollamak iyi olur
Yük altında çıkan bobin sesiyle bu bir değil
Sistemi actiktan sonra da ses fazlalasiyor kulaklik taktigim zaman fark etmiyordum ama dikkatli dinleyince ses aşırı rahatsiz ediyor

İade edim mi veya birebir değişim psu markası fazeon ama modelini bilmiyorum kasayla geldi jasa modeli fazeon f11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi actiktan sonra da ses fazlalasiyor kulaklik taktigim zaman fark etmiyordum ama dikkatli dinleyince ses aşırı rahatsiz ediyor
Youtube'a video yükleyip buraya yollayabilir misin?

Bozuk kondansatör ses mi yapar? Böyle bir şey yok. Soğuk lehime düşer de yazmış. Yani nerelerden öğreniyorsunuz bunları yahu... Ses bobinden geliyor, cw var. Benim Seasonic focus gx-850 bazen sistem kapalıyken CW yapıyor. Açıkken yapmıyor. Şans işte napacaksın. Çok rahatsız ediyorsa, yeni aldığın için gönder derim. Psu değiştirirler ancak işte şans işi gelen de yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,422
Üyeler
185,885
Son üye
MN.Kamran
Geri