Eski rami tüm slotlarda dene slot bozuk olabilirPili söküp taktık pil baya zorladı ama görüntü gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pili söküp taktım görüntü yok
Eski rami tüm slotlarda dene slot bozuk olabilirPili söküp taktık pil baya zorladı ama görüntü gelmedi
Yarın kuzen gelip bir inceleyecek olmazsa iade talebi oluşturcağım si nerjiden almıştım inşallah sorun çıkarmazlarcmos resetle çözülür , ramleri tek tek dene olmazsa sürekli clear cmos yapacaksın. MSI anakartlar da çok başıma gelmişti
2 slot var eski ram 2 slottada sorunsuz çalışıyorEski rami tüm slotlarda dene slot bozuk olabilir
Peki yenisi ?Yarın kuzen gelip bir inceleyecek olmazsa iade talebi oluşturcağım si nerjiden almıştım inşallah sorun çıkarmazlar
2 slot var eski ram 2 slottada sorunsuz çalışıyor
SonuçYenisini tek başına 2 slottada denedik
Görüntü yok
Bios resetlediniz demi dediğim gibiYenisini tek başına 2 slottada denedik
Görüntü yok
AçılmıyorSonuç
Bios resetlediniz demi dediğim gibi
Hem biosdan sıfırladım hemde pili söküp taktımSonuç
Bios resetlediniz demi dediğim gibi
O zaman bir sikinti var ramdeAçılmıyor
Hem biosdan sıfırladım hemde pili söküp taktım
Değişim isteyimO zaman bir sikinti var ramde
Aslında şartsız koşulsuz iade hakkınız var ama siz yinede belirtinİade talebi oluştururken direkt iade şeklinde mi yoksa yaşadığım süreci anlatarak mı talep oluşturayım?
Bu normal bir şey , bios güncellerken bile oluyor . Debug led'de ilk 2 ışık yanıyorsa clear cmos yapınca düzeliyor biraz uğraşmalısınız.Yarın kuzen gelip bir inceleyecek olmazsa iade talebi oluşturcağım si nerjiden almıştım inşallah sorun çıkarmazlar
2 slot var eski ram 2 slottada sorunsuz çalışıyor
Bu normal bir şey , bios güncellerken bile oluyor . Debug led'de ilk 2 ışık yanıyorsa clear cmos yapınca düzeliyor biraz uğraşmalısınız.
Bu normal bir şey , bios güncellerken bile oluyor . Debug led'de ilk 2 ışık yanıyorsa clear cmos yapınca düzeliyor biraz uğraşmalısınız.
Hocam size CMOS reset diyorum siz pil söktüm yok bios sıfırladım diyorsunuz. CMOS reset ney baktınız mı hiç ? Öğrenin ondan sonra ramleri takın bekleyin. Ort. 10-15dk görüntü gelmeyebilir(anakartdan anakrta değişiyor) görüntü gelmez ise 15 dk sonra pc kapatıp tekrar açın 5dk daha bekleyin gelmezse o zaman ramler cidden çift slot uymuyor.Pili söküp taktık pil baya zorladı ama görüntü gelmedi
İnternette araştırdığımda şöyle yapıyolar cmosa iletken bir maddeyle dokunuyolar geri çekiyolar bu değil mi? Bilmiyorum farklı bişeyse söyleyin lütfenHocam size CMOS reset diyorum siz pil söktüm yok bios sıfırladım diyorsunuz. CMOS reset ney baktınız mı hiç ? Öğrenin ondan sonra ramleri takın bekleyin. Ort. 10-15dk görüntü gelmeyebilir(anakartdan anakrta değişiyor) görüntü gelmez ise 15 dk sonra pc kapatıp tekrar açın 5dk daha bekleyin gelmezse o zaman ramler cidden çift slot uymuyor.